Компании

все компании

Transocean підписала контракти на буріння свердловин у Норвегії

24 вересня 2022 року, 11:24
Швейцарська Transocean Ltd. підписала контракти на буріння свердловин у Норвегії з Wintershall Dea Norge та OMV Norge.

Як повідомляється в прес-релізі Transocean, напівзанурювальна бурова платформа Transocean Norge пробурить 11 свердловин для Wintershall Dea і 6 свердловин для OMV у період з 2023 по 2027 рік.

Частина контрактів, однак, має отримати необхідні схвалення з боку уряду та операторів проекту. За умови отримання цих схвалень повний термін дії контрактів становитиме 1,071 тис. днів за середньою денною ставкою $408 тис. Transocean належить 33% частка Transocean Norge.

Решта проекту належить Hayfin Capital Management LLP Transocean є провідним міжнародним постачальником послуг із морського контрактного буріння нафтових та газових свердловин.

Компанія спеціалізується на технічно складних секторах світового бізнесу морського буріння з особливим акцентом на послуги з глибоководного буріння та буріння у суворих умовах. У власності або приватному управлінні Transocean є флот із 37 мобільних морських бурових установок, що включають 27 надглибоководних суден та 10 судів для роботи у складних кліматичних умовах. Крім того, в даний час компанія будує два надглибоководні бурові судна.




Просмотров: 417
Другие новости