Компании

все компании

"Укрвакцина" представила стратегію розвитку та трансформації підприємства

23 вересня 2022 року, 19:24
Держпідприємство "Укрвакцина" представило стратегію розвитку та трансформації підприємства як національного дистриб'ютора.

Як повідомляється на сайті Міністерства охорони здоров'я, стратегія передбачає модернізацію підприємства у найближчі роки у контексті реформування системи державного матеріального резерву.

Зокрема, стратегія передбачає, що "Укрвакцина" як національний дистриб'ютор проведе повну модернізацію власних потужностей, що дозволить зберігати запас заброньованого та постійно оновлюваного лікарських засобів та медичних виробів, необхідних країні для кризового реагування. До презентації в режимі он-лайн приєдналося понад 35 представників присутніх в Україні дипломатичних місій, міжнародних організацій, проектів міжнародної технічної допомоги та інших.

Раніше медустанови Києва, а також частково Київської та Волинської областей отримали першу партію обладнання для зберігання вакцин, зокрема, проти COVID-19 з урахуванням вимог «холодового ланцюга». "Укрвакцина" виступила основним логістичним оператором у цьому проекті.




Просмотров: 419
Другие новости