Компании

все компании

СК "Український страховий стандарт" втратила право укладати договори ОСАЦВ

22 вересня 2022 року, 17:02
ПрАТ "СК "Український страховий стандарт" з 21 вересня втратило право укладати договори обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів (ОСЦПВ) у зв'язку з анулюванням Національним банком України (НБУ) ліцензії компанії на цей вид страхування.

Як повідомляється на сайті Моторного (транспортного) страхового бюро України, при цьому компанія не звільняється від виконання зобов'язань за раніше укладеними договорами ОСАЦВ.

НБУ 20 вересня застосував до ПрАТ "СК "Український страховий стандарт" міру впливу у вигляді анулювання всіх ліцензій на провадження діяльності з надання фінансових послуг, зокрема ліцензію на здійснення обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, зазначається в повідомленні. Як повідомлялося, 6 вересня 2022 року на компанію було накладено штраф у розмірі 291,550 тис. грн. у зв'язку з виявленими фактами неподання інформації Нацбанку на запити з метою розгляду звернень споживачів фінансових послуг.

СК "Український страховий стандарт" засновано 1994 року. Має 21 ліцензію на провадження страхової діяльності з різних напрямків, у тому числі страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів. За даними НБУ, у 2021 році компанія зібрала 187,7 млн ​​грн чистих страхових премій, 256,5 млн валових премій, виплатила 75,06 млн грн відшкодувань.




Просмотров: 356
Другие новости