Компании

все компании

Український Reikartz має намір оскаржити рішення суду про арешт активів, готелі продовжують роботу

21 вересня 2022 року, 14:19
Український готельний оператор Reikartz Hotel Group (Київ) має намір оскаржити рішення суду про арешт активів за клопотанням Львівської обласної прокуратури, готелі продовжують роботу.

"Те, що відбувається, нагадує спробу рейдерського захоплення чи полювання на відьом, оскільки компетентним органам відомо, що у власників компанії турецьке та ізраїльське громадянство, вони противники війни, режиму в РФ і є патріотами України, інвестуючи в Україну значні кошти з 2006 року ", - йдеться у повідомленні на сайті Reikartz. Згідно з ним, основний власник компанії має дозвіл на роботу та проживання в країні, а також є податковим резидентом України.

У компанії наголосили, що інформація у заяві прокуратури не відповідає дійсності, а готелі мережі продовжують роботу в Україні. Як повідомлялося, за клопотанням прокурорів Львівської облпрокуратури накладено арешт на корпоративні права мережі готелів на загальну суму понад 15,5 млн грн та низку об'єктів нерухомості, кінцевим бенефіціаром яких є громадянин РФ.

Мережа Reikartz працює під брендами Raziotel (мережа економ-готелів категорії "три зірки"), Vita, Optima (велнес-курорти та готелі категорії "три зірки"), а також Reikartz Collection та Reikartz Hotels & Resorts (бізнес та курортні готелі категорії " три зірки-плюс" та "чотири зірки"). Мережа об'єднує до 60 готелів в Україні, Швеції, Казахстані, Грузії та Узбекистані.

ТОВ "Рейкарц Хотел Менеджмент" створено у 2008 році. За даними Opendatabot, учасниками компанії є Володимир Кашутін (Львів, 99,9%) та Андрій Дема (0,1%, Київ). Кінцевим бенефіціаром вказано Кашутіна. При цьому до 2019 року бенефіціарами вважалися громадяни РФ Юрій Васін, Леонід Лаврентьєв та Тимур Родіонов.




Просмотров: 270
Другие новости