Компании

все компании

Готельно-курортний комплекс “Карпати” – найкраще місце для відпочинку та лікування

20 вересня 2022 року, 11:26

Трускавець - бальнеологічний курорт, у минулому курорт всесоюзного значення. Розташований у передгір'ях Українських Карпат. Це  дивовижний край первозданної природи, мальовничих гірських ландшафтів, буйних лісів, кришталево чистого повітря, стрімких гірських потоків, мінеральних джерел. Це край самобутньої культури та гостинних мешканців. Завдяки відсутності шкідливих промислових підприємств, цей регіон вважається екологічно чистим в Україні. Саме тут, на березі мальовничого озера розташований Готельно-курортний комплекс “Карпати” (раніше, Санаторій “Карпати”). 

У комплексі ви можете обрати один із зручних та сучасних номерів, які укомплектовані усім необхідним для комфортного відпочинку. З кожного номеру ви зможете насолоджуватись мальовничим видом на гори чи озеро.

Однією з переваг комплексу є потужна медична база. Адже більшість клієнтів приїжджають  саме з метою лікування. Сучасні медичні технології, інноваційне діагностичне обладнання, фахівці, яким вдається поєднувати багаторічний досвід санаторно-курортного лікування та нові методики в світі медицини. Ви можете пройти обстеження, а також призначені лікарем процедури, не покидаючи комплекс «Карпати».

Зараз «Готельно-курортний комплекс «Карпати» запрошує на оздоровлення та реабілітацію за наступними програмами:

– 20% на оздоровлення в ГКК “Карпати”. Програма “Психологічна реабілітація”

Спеціальна ціна -1200 грн./день.

Курс програми – 14 днів

У програмі:

- Діагностичні процедури (аналізи, ЕКГ)

- Консультація профільних спеціалістів ( Терапевт, ЛОР, невролог, кардіолог, психолог)

- Лікувально-профілактичні процедури (массаж,мінеральні ванни та інше)

- Лікувально-профілактичні процедури “Юсла”

- Прийом мінеральних вод

– 30% на оздоровлення в ГКК “Карпати”. Програма “Пост травматологічна реабілітація”

Спеціальна ціна -1200 грн./день.

Курс програми – 14 днів

У програмі:

- Діагностичні процедури (аналізи, ЕКГ, рентгенографія
- Консультація профільних спеціалістів ( Терапевт, ЛОР, невролог, кардіолог, ортопед-травматолог)
- Лікувально-профілактичні процедури (массаж,мінеральні ванни та інше)
- Лікувально-профілактичні процедури “Юсла”
- Прийом мінеральних вод

Головною складовою комплексу лікування є спорт та лікувальна фізкультура. До послуг відпочиваючих басейн зі СПА-зоною, тренажерний зал, а також тренажерний майданчик на свіжому повітрі. При необхідності спеціаліст розпише програму занять з урахуванням специфіки захворювання і стану вашого здоров’я. Для дітей передбачені заняття в басейні з тренером.

У «Готельно-курортний комплекс «Карпати» Трускавець  приїжджають сім’ї з дітьми. Для того щоб батьки та діти відпочили та мали цікаве дозвілля  курортний комплекс розробив спеціальну програму для маленьких українців.

Програма «Безпечні Карпати для дітей»

Вік дітей: 10-16 років.

Група – до 20 осіб.

Заїзди – 01 серпня; 15 серпня

Спеціальна ціна -750 грн./день.

Проживання у двомісних номерах.

Збалансоване харчування і режим підуть на користь будь-якій дитині. Улюблені великі ігри, тематичні вечірки, квести та майстер класи проходитимуть у  безпечному місці  разом із дружньою командою професіоналів  комплексу «Карпати» у м.Трускавець.

На весь період зміни (14 днів) діти об’єднуються в команди за поверхами проживання. Квести та інші заходи передбачають об’єднання дітей у різновікові команди під керівництвом досвідчених педагогів.

Діти, в супроводі батьків, мають можливість відвідувати табір та проживати разом з батьками за спеціальною ціною - 750грн.

Програма включає:

- безпечне  та комфортне проживання;

- 4-ри разове харчування;

- медичний супровід  та професійні куратори;

- майстер-класи,  розважальні заходи, конкурси, карооке;

- заняття в басейні (аквааеробіка);

- тематичні  ігри, спортивні змагання, заняття в басейні;

- цікаві екскурсійні програми;

- безкоштовний інтернет.

Сучасна людина веде дуже активний та насичений різноманітними подіями спосіб життя. Щодня ми стикаємося зі стресом, важливими справами та великою кількістю роботи. І, як завжди, все потрібно зробити якісно та швидко. Оздоровчий відпочинок забезпечить вам гарне самопочуття та позитивний настрій. А зважаючи на воєнний стан в Україні, який суттєво вплинув на доходи громадян, санторій “Карпати” знижує ціни до – 20% при умові бронювання повного пакету послуг (проживання, харчування і лікування) від 16 діб. Акція діє з 09.06.2022 р.

«Готельно-курортний комплекс «Карпати» Трускавець – ідеальний вибір для  відпочинку для дорослих і дітей в атмосфері казкової природи та комфорту.

Детальну інформацію можна отримати на сайті «Готельно-курортного комплексу «Карпати» або зв’язавшись за телефоном:  +38 (03247) 62 000,  +38 (095) 27 62 000,  +38 (067) 82 62 000

 




Просмотров: 249
Другие новости