Компании

все компании

Альфа-Банк вважає безпідставними висунуті прокуратурою підозри у несплаті 18,3 млн грн податків

14 вересня 2022 року, 09:00
Альфа-Банк (Київ) вважає безпідставними висунуті Генеральною прокуратурою підозри у несплаті фінустановою 18,3 млн грн податків, повідомила прес-служба банку агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

"Ми обізнані про факт вручення підозри і водночас не бачимо жодних підстав для цього звинувачення. (...) Сума, що інкримінується, у розмірі 18 млн грн порівняно невелика, тому в цілому відсутня логіка у спробі її несплати", – йдеться у повідомленні.

Банк запевнив, що сприяє правоохоронним органам та впевнений, що слідство, вивчивши матеріали, зніме всі звинувачення. "Альфа-Банк ніколи не виводив кошти з території України. Банк - один із найбільших платників податків України.

Щороку ми сплачуємо близько 1,5 млрд податків усіх рівнів", - наголосила прес-служба. В Альфа-Банку сподіваються, що правоохоронці розберуться в ситуації та звинувачення у несплаті податків виявляться непорозумінням.

Як повідомлялося, Офіс Генпрокурора склав підозру екс-главі та в.о. голови правління Альфа-Банку за ухилення від сплати податку з доходу нерезидента на загальну суму 18,3 млн. грн. під час виплати роялті протягом 10 місяців на адресу кіпрського нерезидента.

По материалам: Інтерфакс-Україна





Просмотров: 261
Другие новости