Компании

все компании

"Рудомайн" має намір розширити склад ПММ для збільшення зберігання світлих нафтопродуктів

4 вересня 2022 року, 14:35

ТОВ "Рудомайн" (Кривий Ріг Дніпропетровської обл.), що займається видобутком залізняку, має намір реконструювати склад пально-мастильних матеріалів (ПММ) для збільшення зберігання світлих нафтопродуктів до 200 куб. м та облаштування паливозаправного пункту для заправки автотранспорту підприємства.

Згідно з документацією, що є у розпорядженні агентства "Інтерфакс-Україна", запланована діяльність визначається 2-ю категорією 4.2 - "поверхневе та підземне зберігання викопного палива або продуктів їхньої переробки на площі 500 кв.м і більше або обсягом (для рідких або газоподібних) 15 куб. м і більше".

Термінів реконструкції та сума коштів на проєкт не оприлюднюю.

ТОВ "Рудомайн" зареєстровано у травні 2010 року. Основний вид діяльності – видобуток залізняку. За даними компанії, вона активно працює на території України, СНД та Європи. Починаючи з 2005 року вона переробила понад 20 млн тонн некондиційних руд Криворізького залізорудного басейну.

Станом на кінець 2020 року були запущені та працювали дві збагачувальні фабрики. Виробнича потужність підприємства становила до 4 млн тонн вихідної сировини на рік із вмістом заліза мінімум 38%. Виробництво готової продукції із вмістом заліза 50-59% (фракція 0-10 мм) становило близько 1,5 млн тонн на рік.

За даними Єдиного держреєстру юрособ на вересень 2021 року, у власності компанії "АРДК Майнінг Ессет Менеджмент Холдинг Лтд." (Кіпр) перебуває 100-відсоткова частка ТОВ "Рудомайн". Кінцевий бенефіціар – громадянин Кіпру Андреу Катя.

Раніше власником ТОВ "Рудомайн" була компанія "Фернандо Трейдінг Лтд." (Вест-Індія) з кінцевим бенефіціаром – фізособою-резидентом Анатолієм Медведєвим.





Просмотров: 396
Другие новости