Компании

все компании

"Сентравіс" продовжує працювати у дві зміни з випуску нержавіючих труб

2 вересня 2022 року, 22:17
ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., продовжує працювати двома лініями з випуску нержавіючих труб, незважаючи на обстріли Нікополя, де тривають активи компанії.

"Виробництво "Сентравіс" продовжує працювати. Гарячий цех та холодний цехи продовжують працювати у дві зміни. Все ключове обладнання працює", - повідомив директор з продажу (chief sales officer, CSO) Артем Атанасов у листі клієнтам у п'ятницю. За його словами, виробництво забезпечене заготовками та всіма необхідними матеріалами.

"Наша команда логістики активно працює і постійно шукає кращі та безпечні способи доставки готової продукції", - наголосив топ-менеджер, додавши, що офіси продажів компанії по всьому світу - в Ессені, Мілані, Кракові, Лугано, Х'юстоні та Дубаї - відкриті.

Також фінансові та адміністративні відділи, як і служба підтримки клієнтів, готові приймати заявки. Генеральний директор "Сентравісу" Юрій Атанасов та директор з виробництва Андрій Красюк залишаються в Україні та продовжує працювати у Нікополі. "Наша команда з продажу і я продовжуємо тісно співпрацювати з нашими клієнтами щодо нових заявок. Прямо зараз я перебуваю в США, зустрічаюся з нашими клієнтами та партнерами щодо розвитку існуючої співпраці та пошуку нових можливостей", - уточнив директор з продажу.

"Сентравіс" - один із найбільших світових виробників безшовних нержавіючих труб, заснований у 2000 році. Його виробничі потужності розташовані у Нікополі (Дніпропетровська обл.).

Входить до топ-10 світових гравців, постачає труби більш ніж у 70 країн світу з різних регіонів, зокрема компаніям Thyssenkrupp, Buhlmann, BMW, Alstom, Linde, Samsung, Volkswagen. На підприємстві до російської агресії працювало понад 1400 осіб. Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ "Нікопольський завод нержавіючих труб", сервісних та торгових компаній ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "ЮВІС". Його акціонерами є члени родини Атанасових. У власності Centravis Ltd. знаходиться 100% акцій ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн".




Просмотров: 454
Другие новости