Компании

все компании

Мережа магазинів Comfy відкрила новий магазин у Кременчузі

2 вересня 2022 року, 11:49
Мережа магазинів побутової техніки та електроніки Comfy відкрила новий магазин у Кременчузі за адресою вул.Небесної сотні, 3А у четвер, 1 вересня, повідомили у прес-службі компанії.

У прес-службі додали, що з відкриттям цього магазину COMFY відновила присутність у Кременчузі після того, як 27 червня російський ракетний удар знищив торговий центр "Амстор", де знаходився магазин мережі. Трагедія забрала життя 22 людей, серед яких були співробітники магазину COMFY.

"Ми завжди пам'ятатимемо загиблих колег. Це неосяжне горе, яке назавжди з нами. Однак ворогові не вдасться паралізувати наш бізнес і нашу спрагу перемоги. Ми відновлюємося заради збереження робочих місць, можливості платити податки, підтримувати військових та волонтерів і, звичайно, щоб наші клієнти могли продовжувати життя своє життя", - цитує прес-служба слова СЕО Comfy Ігоря Хижняка.

Мережа Comfy до 24 лютого налічувала 97 магазинів. Станом на 1 вересня у мережі Comfy працює 79 магазинів.

Також компанія оголосила про відкриття восени ще двох магазинів – у Києві та Київській області. Власником мережі є ТОВ "Комфі Трейд" (Дніпро). За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, власником "Комфі Трейд" є "Комфі Холдінгс Лімітед" (Кіпр), кінцевими бенефіціарами – Світлана Гуцул та Станіслав Роніс.




Просмотров: 329
Другие новости