Компании

все компании

ТРЦ Retroville оцінив збитки у 20 млн євро

30 серпня 2022 року, 18:03
Збитки ТРЦ Retroville в результаті російської військової атаки оцінюються орієнтовно в EUR20 млн, необхідна для відновлення сума ще підраховується, повідомила генеральний директор ТРЦ Retroville Рената Якубченняне.

"Оскільки експертиза продовжується, ми не можемо назвати остаточну суму збитків, завданих Росією. Приблизно це близько 20 млн. євро. вона в ході вебінару Асоціації рітейлерів "Нові та незламні: робота ТРЦ в екстремальних умовах".

За словами Якубчення, наразі відкрито 75% торговельного центру, закритими залишаються будівлі бізнес-центру, спортклубу Sportlife та магазинів Leroy Merlin та Eldorado, які все ще на етапі відновлення. "Я думаю, що за умови своєчасного постачання будматеріалів ми зможемо відкрити Leroy Merlin і Eldorado у грудні 2022 року.

Решта об'єктів ТРЦ плануємо запустити вже в березні наступного року", - розповіла гендиректор. -при значних ушкодженнях. Як повідомлялося, 20 березня ТРЦ Retroville у Подільському районі Києва потрапив під обстріл російських військових, було пошкоджено один із входів до торгового центру, офісної будівлі та фітнес-центру. ТРЦ Retroville на просп. Правди, 47 на Виноградарі відкрився 29 травня 2020 року.

Розвитком проекту будівництва займалася група BT Invest, зокрема інвестиційно-девелоперська компанія Stolitsa Group, що входить до неї. Загальна площа дворівневого МФК Retroville на просп. Правди, 47 складає 122,7 тис. кв. м, у тому числі 11,1 тис. кв. м займає БЦ класу "B", а 80,7 тис. кв.




Просмотров: 1149
Другие новости