Компании

все компании

lifecell продовжує нараховувати військовим та медикам додаткові пакети послуг

25 серпня 2022 року, 12:53
25 серпня 2022 року. Мобільний оператор lifecell нараховує військовим, правоохоронцям, медикам і працівникам критичної інфраструктури мобільний інтернет, хвилини для дзвінків на будь-які номери в Україні та SMS.

На знак поваги і підтримки людей, які нас оберігають і забезпечують життя країни під час війни, lifecell нараховує по 10 тис. ГБ мобільного інтернету, 10 тис. хвилин на дзвінки на будь-які номери в Україні та 10 тис. SMS  українськимвійськовим, правоохоронцям, медикам і працівникам критичної інфраструктури. Нарахованими послугами можна буде скористатися до 30 листопада 2022 року включно.


Акція актуальна для військових, правоохоронців, медиків та працівників критичної інфраструктури, які працюють під час війни на території України. Щоб скористатися пропозицією, абонент має надати документ, який засвідчує, що він/вона належить до вказаної категорії. Або ж організація може звернутися до мобільного оператора централізовано.

Таке нарахування lifecell здійснює вже втретє. Станом на сьогодні 137 тис. людей отримують додаткові гігабайти, хвилини і SMS в межах цієї ініціативи від оператора.

Уся команда lifecell безмежно вдячна героям, які нас боронять, лікують і дбають про нашу безпеку під час війни. Лише підтримуючи одне одного, ми разом наближаємо день перемоги.

Оператор lifecell від початку повномасштабного вторгнення підтримує українців і допомагає їм залишатися на зв’язку з рідними та близькими,  де б  вони не перебували: в Україні чи за кордоном. Зокрема, в Україні оператор нараховує 2 ГБ на спілкування в месенджерах, навіть якщо на рахунку абонента 0. А у роумінгу продовжує діяти акція «Гігабайти без кордонів» - абоненти, які сплатили/перезамовили свій пакет послуг, можуть використовувати свої тарифні гігабайти в 34 країнах так само, як в Україні.

***

lifecell — український телекомунікаційний оператор, що надає послуги мобільного зв’язку та передачі даних на базі швидкісного інтернету. Компанія розвиває інноваційну екосистему телекомунікаційної галузі, втілюючи проєкти, спрямовані на розвиток «розумного міста», «розумного регіону», покращення безпеки громадян і розбудови мереж IoT (інтернету речей).

Діджитал-оператор lifecell пропонує зручні та вигідні тарифи та послуги для користувачів розумних пристроїв. До цифрового портфоліо компанії входять: багатофункціональний месенджер BiP, захищене хмарне сховище lifebox, мобільний платіжний сервіс, застосунки TV+, lifecell music тощо. 

Станом на кінець 2 кв. 2022 року активна 3-місячна абонентська база lifecell склала 8.4 млн користувачів.  

lifecell належить Turkcell — найбільшому турецькому постачальнику конвергентних телекомунікаційних і технологічних послуг. Акції Turkcell котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE) та турецькій фондовій біржі Borsa Istanbul (BIST).

Сайт: www.lifecell.ua


теги: lifecell



Просмотров: 409
Другие новости