Компании

все компании

Американський рітейлер Amazon.com хоче купити Signify Health

23 серпня 2022 року, 08:41
Американський інтернет рітейлер Amazon.com Inc. хоче купити Signify Health Inc., технологічну компанію у сфері охорони здоров'я, повідомляє агентство Bloomberg із посиланням на обізнані джерела.

Серед інших компаній, зацікавлених у купівлі Signify Health, є також страховик UnitedHealth Group Inc., оператор мережі аптек CVS Health Corp. та Option Care Health Inc., що надає послуги охорони здоров'я вдома. За даними співрозмовників Bloomberg, UnitedHealth висунула найвищу пропозицію, яка оцінює акцію Signify Health у $30. Пропозиція Amazon трохи менша.

Рада директорів Signify Health проведе засідання у понеділок, на якому обговорить уже висунуті пропозиції. При цьому пропозиції компаній, що не зобов'язують, можуть відкликати їх, так само як і Signify Health може вирішити залишитися незалежною.

У той же час Amazon, UnitedHealth, CVS і Option Care Health мають час на висування та підвищення пропозицій до 6 вересня. Акції Signify Health на торгах у Нью-Йорку в п'ятницю подешевшали на 2,4% до $21,2.

Ринкова капіталізація компанії з моменту опублікування повідомлення The Wall Street Journal про зацікавленість CVS на початку серпня піднялася на 6,7% і становить зараз близько $5 млрд.

По материалам: Bloomberg





Просмотров: 388
Другие новости