Компании

все компании

Два гравці 30 років поспіль ставили в лотереї на ті самі номери і нарешті зірвали джекпот

5 серпня 2022 року, 14:43
Два гравці в лотерею зі штату Міссурі зірвали джекпот у розмірі $50 тис. 

До цього 30 років вони ставили на ті самі номери, проте виграти їм так і не вдавалося.Щасливчики, які не розкривали своїх імен, тепер поділять виграш порівну.«Він завжди грав з одними й тими самими числами, – поділився один із переможців. – Він важко повірив, що виграв».

Гравці придбали лотерейний квиток до міста Ель-Дорадо-Спрінгс. Один із них вгадав чотири з п'яти виграшних номерів, а також номер PowerBall. 

При цьому неясно, як гравці пов'язані один з одним і чому ця лотерейна гра виявилася спільною.За даними лотерейної компанії, гравці в окрузі Сідар, де розташований Ель-Дорадо-Спрінгс, за останній рік виграли грошові призи на суму понад $1,7 млн. У результаті магазини, які продали ці квитки, отримали понад $182 тис. комісійних.Це не перший випадок, коли хтось виграє в лотерею, використовуючи той самий набір лотерейних номерів. 

Так, лише кілька днів тому мешканець Мічигану виграв джекпот у розмірі близько $340 тис. із тими самими номерами, які він використав протягом останніх 15 років.Незважаючи на ці рідкісні випадки, наголошується, що розігрування одного і того ж набору чисел з часом не збільшує ймовірність виграшу.

В останні тижні лотереї по всьому світу зіткнулися з низкою унікальних обставин. В Австралії жінка виграла свій другий джекпот за два місяці, вигравши $100 тис. у червні та липні. А у Меріленді жінка виграла $101 тис., це її третій джекпот за останні шість років.




Просмотров: 745
Другие новости