Компании

все компании

Meta звернулася до банків щодо можливого розміщення облігацій

4 серпня 2022 року, 10:28
Американська Meta Platforms звернулася до банків для організації зустрічей із інвесторами щодо можливого розміщення облігацій.

Це стане першим продажом бондів в історії компанії, зазначає Bloomberg.

За словами джерел агентства, у середу Meta звернулася до Morgan Stanley, JP Morgan Chase & Co., Bank of America та Barclays з проханням провести серію переговорів з інвесторами в інструменти з фіксованою прибутковістю. За цим може бути розміщення пріоритетного незабезпеченого боргу, вважають вони.

Міжнародні рейтингові агентства S&P Global Ratings та Moody's Investors Service у середу привласнили компанії рейтинги "АА-" та "А1" відповідно. На відміну від багатьох інших великих технологічних компаній, які, незважаючи на наявність великих обсягів коштів, залучали значні суми розміщення бондів за низькими ставками, Meta раніше не виходила на облігаційний ринок.

За даними Bloomberg, це одна з 18 компаній у S&P 500, яка не має непогашеної короткострокової чи довгострокової заборгованості, за винятком зобов'язань щодо оренди.

Обсяг вільних коштів та їхнього еквівалента у Meta оцінюється приблизно в $40,5 млрд, за даними на кінець другого кварталу. Ринкова вартість компанії з початку цього року впала на 52%. Фондовий індекс S&P 500 втратив менше ніж 13% за цей період.

По материалам: Bloomberg





Просмотров: 431
Другие новости