Компании

все компании

У АЗК WOG стала доступна нова послуга – можливість поповнити готівкою картку будь-якого банку

3 серпня 2022 року, 19:27
У серпні клієнтам мережі АЗК WOG стала доступна нова послуга – можливість поповнити готівкою будь-якого банку України з максимальною сумою зарахування 5 тис. грн, повідомила прес-служба компанії в середу.

Нова послуга стала доступною завдяки співпраці WOG із сервісом MONEGO та Mastercard. Тепер клієнти мережі мають можливість поповнити картку платіжної системи Mastercard, Visa та "Простір".

 "На початку великої війни, коли були складності зі зняттям готівки через банкомати, ми подбали, щоб клієнти мали змогу зняти кошти прямо на касі автозаправних комплексів.

Сьогодні ж вони зможуть ще й поповнити готівкою картку – власну або когось із рідних та близьких - сказав процитований прес-службою директор дирекції цифрової трансформації мережі АЗК WOG Олег Кушиль.

 За його словами, цією послугою зможуть скористатися не лише водії, а й мешканці сіл та селищ міського типу, для яких такий сервіс раніше був недоступний через відсутність банків та банківських терміналів у їхніх населених пунктах.

"Сервіс поповнення картки готівкою на касах АЗК став черговим кроком у розвитку нашої багаторічної співпраці з WOG та Mastercard щодо забезпечення відвідувачів актуальними та зручними фінансовими послугами", - заявив, у свою чергу директор провайдера платіжних послуг iPay.ua Євген Великанов, слова якого наведені в прес-реліз.

Мережа АЗК WOG є однією з найбільших в Україні, що включає близько 400 станцій.




Просмотров: 430
Другие новости