Компании

все компании

Robinhood планує звільнити близько 23% працівників

3 серпня 2022 року, 13:04
Американська Robinhood Markets Inc., оператор популярної платформи для торгівлі на фондовому ринку, планує звільнити близько 23% працівників на тлі погіршення економічної ситуації та зниження торговельної активності. У квітні компанія оголосила про скорочення штату на 9%, проте цього виявилося замало, йдеться у повідомленні глави Robinhood Влада Теньова.

"З того часу ми спостерігали подальше погіршення макроекономічного середовища, з рекордною за 40 років інфляцією та обвалом ринку криптовалют, - написав Тєнєв. - Це призвело до додаткового скорочення торгової активності клієнтів". Скорочення торкнуться співробітників у всіх сферах діяльності компанії, але основний удар припаде на маркетинг та розробку програмних продуктів.

Також у вівторок Robinhood на день раніше, ніж очікувалося, опублікувала звітність за другий квартал. Чистий збиток компанії у квітні-червні становив $295 млн, або 34 центи на акцію, порівняно зі збитками у $392 млн, або 45 центів на акцію, за аналогічний період минулого року.

Виручка збільшилася на 6%, до $318 млн. Показники загалом збіглися з очікуваннями ринку. Число клієнтів компанії, які виявляють активність не рідше одного разу на місяць, впало на 1,9 млн щодо попереднього кварталу, а обсяг активів на відповідальному зберіганні впав на 31%, до $64,2 млрд.

Акції Robinhood подешевшали на 0,7% на додаткових торгах у вівторок. З початку року капіталізація компанії впала на 48% – до $7,88 млрд.




Просмотров: 433
Другие новости