Компании

все компании

British Airways призупинила продаж квитків на рейси з аеропорту Хітроу

2 серпня 2022 року, 17:13
Британська авіакомпанія British Airways на тиждень призупинила продаж квитків на рейси з лондонського аеропорту Хітроу.

Як повідомила компанія, призупинення торкнеться лише квитків на короткі рейси з тривалістю польоту від 30 хвилин до 3 години і діятиме до 8 серпня. British Airways пішла на такий крок через введене минулого місяця адміністрацією Хітроу обмеження на кількість пасажирів, що обслуговуються, в 100 тис. осіб на день.

Аеропорт також попросив авіакомпанії припинити продавати квитки на рейси на найближчі два місяці, щоб впоратися з постійними затримками через недостатні обслуговуючі потужності.

Глава Хітроу Джон Холланд-Кей минулого тижня попередив, що адміністрації, ймовірно, доведеться продовжити обмеження на більш тривалий термін, ніж раніше планувалося. Хітроу, який у допандемійний період обслуговував у середньому 125 тис. пасажирів на день, останнім часом зіткнувся з дефіцитом персоналу у службі безпеки, а також у наземному обслуговуванні авіарейсів.

British Airways також скоротила програму польотів на літо.

У липні авіаперевізник повідомив, що скоротить програму на 10,3 тис. рейсів за наступні 4 місяці, до кінця жовтня, щоб стабілізувати операції. Котирування акцій International Airlines Group, якій належить British Airways, під час торгів у Лондоні у вівторок втрачають у ціні 2,7%.




Просмотров: 682
Другие новости