Компании

все компании

"Сентравіс Продакшн Юкрейн" продовжує виробничий процес після його припинення тижнем раніше

1 серпня 2022 року, 10:42
ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., продовжує виробничий процес після його припинення тижнем раніше через обстріл російськими окупантами м. Нікополь Дніпропетровської області, де розташовані активи компанії. "Виробництво "Сентравіс" продовжує свою роботу.

Усі ключове обладнання працює. Команда "Сентравіс" продовжує роботу над ключовими ресурсозберігаючими проектами", - повідомив директор з продажу (Chief Sales Officer, CSO) Артем Атанасов у листі клієнтам у п'ятницю.

 За його словами, виробництво забезпечене трубною заготівлею та всіма необхідними матеріалами. Крім того, він зазначив, що команда логістики активно працює і постійно шукає найкращі та безпечні способи доставки готової продукції.

Офіси продажів компанії відкриті по всьому світу в Ессені, Мілані, Кракові, Лугано, Х'юстоні та Дубаї. Також працюють фінансові та адміністративні відділи підтримки клієнтів. "Сентравіс" - один із найбільших світових виробників безшовних нержавіючих труб, заснований у 2000 році. Його виробничі потужності розташовані у Нікополі (Дніпропетровська обл.).

Входить до топ-10 світових гравців, постачає труби більш ніж у 70 країн світу з різних регіонів, зокрема компаніям Thyssenkrupp, Buhlmann, BMW, Alstom, Linde, Samsung, Volkswagen. На підприємстві до російської агресії працювало понад 1400 осіб. Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ "Нікопольський завод нержавіючих труб", сервісних та торгових компаній ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "ЮВІС". Його акціонерами є члени родини Атанасових. У власності Centravis Ltd. знаходиться 100% акцій ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн".

теги: Centravis



Просмотров: 380
Другие новости