Компании

все компании

Ощадбанк оновив іпотечні програми та відновив іпотечне кредитування

31 липня 2022 року, 10:36

Державний Ощадбанк (Київ) оновив іпотечні програми та відновив іпотечне кредитування за трьома програмами, повідомила прес-служба банку у п'ятницю.

"Іпотечним кредитуванням Ощад завершує відновлення всієї лінійки продуктів роздрібного кредитування. Ми ретельно вивчаємо попит на ринку та клієнтські запити. Є клієнти, які фінансово здатні купувати нерухомість у кредит. Безумовно, попит зовсім не такий, як до 24 лютого, але є. Ми врахували поточну ситуацію в країні і перезавантажили три найпопулярніші іпотечні програми", – зазначив заступник голови правління Антон Тютюн, цитований прес-службою.

Відновлено програми: "Звичайно", в рамках якої можна купити в кредит нерухомість на вторинному ринку за ставкою від 14,5%, держпрограма "Доступна іпотека 7%" та "Споживчий кредит під іпотеку".

Максимальний термін використання кредиту за оновленими іпотечними програмами Ощадбанку – 20 років. Перший внесок становить від 30% для клієнтів, які отримують заробітну плату через банк, та 40% - для решти клієнтів.





Просмотров: 346
Другие новости