Компании

все компании

Золотодобувач Newmont виробив 1,5 млн унцій золота

25 липня 2022 року, 17:02
Найбільший у світі золотодобувач Newmont у другому кварталі 2022 року виробив 1,5 млн унцій золота та ще 330 тис. унцій інших металів у золотому еквіваленті, повідомила компанія.

Це на 3% та 9% відповідно більше, ніж у квітні-червні минулого року. Зростання виробництва золота, пояснює Newmont, пов'язане з вищими вмістами в переробній руді не рудниках Ahafo (Гана), Boddington і Tanami (Австралія), зниженням запасів у незавершеному виробництві, а також збільшенням частки Newmont у Yanacocha (Перу) після викупу 43,65 % активу у Buenaventura у лютому 2022 року.

Зростання виробництва інших металів пояснюється збільшенням вмісту на Boddington, а також збільшенням обсягів переробки та витягів на Penasquito (Мексика). При цьому Newmont вирішила скоротити прогноз виробництва золота у 2022 році до 6 млн унцій з 6,2 млн унцій. Причиною стали проблеми на Ahafo, пов'язані з дефіцитом робочої сили та перебоями в ланцюжку поставок, переходом тільки на технологію вилуговування на Cripple Creek & Victor (США) та проблемами з ринком праці, особливо в Канаді та Австралії.

Прогноз із виробництва міді, срібла, свинцю та цинку в перерахунку на золотий еквівалент залишається незмінним - 1,3 млн унцій. У 2019 році Newmont купив золотодобувача Goldcorp, об'єднана компанія стала найбільшою у світі з виробництва золота. Активи компанії розташовані у Північній Америці, Південній Америці, Австралії та Африці.




Просмотров: 665
Другие новости