Компании

все компании

Люди постарше и с инвалидностью получили от Киевстар дополнительные минуты и мегабайты интернета бесплатно

12 квітня 2022 року, 20:25

12 квітня Київстар нарахував абонентам, котрі користуються тарифами Дзвінки для батьків та Інтернет для батьків, 100 бонусних хвилин для дзвінків на інші мережі, а також 5 Гб мобільного інтернету . Нагадаємо, цими тарифами користується майже 500 тис. людей у віці від 60 років та люди з інвалідністю.

Київстар активно допомагає найменш захищеним верствам населення. Компанія виділила 5 млн гривень для благодійного фонду  Let'sHelp. Ці кошти підуть на забезпечення роботи 37 геріатричних пансіонатів та територіальних центрів надання соціальної допомоги, де зараз перебувають близько 3000 людей поважного віку.

А такожКиївстар запровадивбезоплатні додаткові послуги для абонентів, які користуються  тарифами Дзвінки для батьків та Інтернет для батьків.Ми бачимо значне зростання у користуванні як дзвінками, так і мобільним інтернетом серед цих абонентів. Кількість дзвінків під час війни зросла у півтора раза, а використання мобільного інтернету зросло майже на третину.  Бонусні послуги для зв’язку з рідними та для використання мобільного інтернету абоненти отримуютьу квітні та на початку травня.

Це ще один крок Київстар для підтримки своїх клієнтів та всього українського суспільства у протистоянні з агресором. Нагадаємо, що в перші дні війни Київстар запровадив цілий пакет заходів для цього. Зокрема, компанія забезпечила клієнтів безоплатними послугами мобільного зв’язку, Домашнього Інтернету та Київстар ТБ; достроково виплатила в державний бюджет понад 1 мільярд гривень податку на прибуток та перерахувала більш ніж 20 мільйонів гривень на гуманітарну допомогу для ЗСУ, лікарням та літнім людям.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що  обслуговує 26,2млн абонентів мобільного зв’язку і 1,2 млн абонентів фіксованого інтернету. Компанія  надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій. Мережа 4G Київстар доступна на території з 90% населення. АкціонериКиївстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).Київстар 24 роки працює в Україні, і є № 1 платником податків у галузі зв’язку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.

Додаткова інформація: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua

 

 





Просмотров: 1824
Другие новости