Компании

все компании

Преимущества украинской авиакомпании WINDROSE

7 лютого 2022 року, 17:19

Подорож літаком всередині країни чи закордон стає для українців звичною справою. Авіаперевізники пропонують гнучкі тарифи, тож кожен пасажир може обрати квиток, орієнтуючись на свій бюджет та побажання. Проте якщо лоукости прагнуть до зменшення кількості послуг на борту, і за рахунок цього знижують вартість, то традиційні авіакомпанії все ще мають багато опцій для покращення комфорту перельоту.

У авіакомпанії WINDROSE розказали, що вони пропонують пасажирам.

1. Бортове харчування. “Меню небесних кухарів” — саме така романтична назва об’єднує страви, що пропонуються пасажирам. Замовити можна снеки, десерти, повноцінні сніданки/обіди і навіть спеціальні пропозиції для дітей, вегетаріанців і  дієтичні набори.

2. Додаткове місце. Поціновувачі комфорту можуть замовити додаткове місце. Це також непогане рішення, щоб убезпечити своє здоров’я у період пандемії.

3. Fast Track. Це послуга прискореного проходження всіх формальностей в аеропорту вильоту. У пропозицію включено пріоритетну реєстрацію.

4.“єПідтримка”. Авіакомпанія WINDROSE долучилася до державної програми “єПідтримка”. З 19 грудня 2021 року пасажири мають можливість придбати сертифікат на 1000 або 500 гривень на перельоти Україною. Використати сертифікат на знижку можна в будь-який момент до кінця 2022 року.

5. Sky Party іSky Flowers. Ексклюзивніпропозиції WINDROSE. Послуга Sky Flower включаєдоставкубукетутроянднабортлітака. Трояндидаруютьсяекіпажем. Sky Party —  цепослуга, завдякиякійпасажиримаютьнагодупривітатиблизькихтадрузівзбудь-якоюурочистоюподією: днемнародження, весілля, заручинами, річницеювесіллятаювілеєм. Екіпажвручаєпасажировіторті  шампанське,  акомандирлітакавітаєособисто.





Просмотров: 402
Другие новости