Компании

все компании

Грандиозное обновление кинозала на SWEET.TV 100+ фильмов от Disney, Paramount и Sony

7 жовтня 2021 року, 16:42
Грандиозное обновление кинозала на SWEET.TV 100+ фильмов от Disney, Paramount и Sony

Кінозал національного онлайн-кінотеатру SWEET.TV поповнили 100+ фільмів від Disney, Paramount і Sony. Сервіс має прямі контракти з кіностудіями та регулярно поповнює бібліотеку новинками, ексклюзивами та культовими стрічками.

На початку жовтня кінозал SWEET.TV поповнили 100+ фільмів. Серед них є комедії, бойовики, трилери, фільми жахів, засновані на реальних подіях і, звичайно, мультфільми для дітей будь-якого віку та всієї родини.

Серед поповнень: "Мулан" (2020), повна трилогія "Тачки", "Світ Юрського періоду", "Хранителі", "Союзники", "Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2", "Джон Картер: Між двох світів", "Зелена миля", "Шрек", "Вулиця Монстро, 10",  "Трон: Спадок".

Повний список фільмів ви знайдете за посиланням.

Окремо слід зазначити, що в кінозалі SWEET.TV зібрано повну трилогію мультфільму «Тачки». Український дубляж до мультику вважається культовим. Він став першою стрічкою, що вийшла у кінотеатральний прокат з україномовним дубляжем.

У "Тачках" українці також вперше почули приклад вдалої адаптації дубляжу до українського колориту. Найяскравіший приклад — комбайн, на ім'я Валєра. Для команди дубляжу локалізація імен була спірним питанням, але "Валєра" таки з’явився в фінальній версії та став популярним.

Загалом на сервісі є ще 10 000+ фільмів і 260+ телеканалів, зокрема в HD та 4К, серед яких 29 фільмових, де 24/7 транслюють кіно різноманітних жанрів.

Нагадаємо, що SWEET.TV створює ексклюзивний україномовний дубляж і озвучку для голлівудських фільмів, мультфільмів і серіалів, що раніше їх не мали в проєкті «Hollywood українською». За рік існування проєкту нову аудіодоріжку отримали 180+ фільмів і 850+ трейлерів.

Нещодавно україномовне звучання отримали перші два фільми «Людина-павук» із Тобі Магуайром у головній ролі.

Для нових абонентів національний онлайн-кінотеатр надає безкоштовний доступ на 7 діб. Детальніше — за посиланням.





Просмотров: 576
Другие новости