Компании

все компании

"Фармак" открыл офис в Объединенных Арабских Эмиратах

21 вересня 2021 року, 17:54
"Фармак" открыл офис в Объединенных Арабских Эмиратах

Лідер фармацевтичного ринку України* та один з найбільших експортерів лікарських засобів компанія «Фармак» відкрила офіс в Об’єднаних Арабських Еміратах.

На ринку Близького Сходу продукція компанії представлена з 2016 року. Здійснюючи реалізацію препаратів через локальних дистриб’юторів, компанія проводила аудит потенціалу ринку йаналіз продуктових ніш фармацевтики регіону. Цього року з метою консолідованого управління бізнесом на Близькому Сході керівництво «Фармак» прийняло рішення відкрити офіс компанії в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Наразі виробничі потужності компанії успішно пройшли атестацію в державних органах ОАЕ. Також здійснили реєстрацію ін’єкційних препаратів виробництва «Фармак». Ці лікарські засоби вже закуповуються на державних і локальних госпітальних тендерах регіону.

«Ринок Близького Сходу для нас не є новим, і ми активно масштабуємо свою присутність у цьому регіоні. Центром діяльності на Близькому Сході ми вибрали Об’єднані Арабські Емірати. ОАЕ мають репутацію держави з дуже високим рівнем національної системи охорони здоров’я та жорстким регулюванням діяльності, пов’язаної з виробництвом і розповсюдженням лікарських засобів. Те, що на цьому ринку представлена продукція "Фармак", ще раз засвідчує високий рівень якості наших препаратів», – коментує Віктор Костюк, директор з розвитку бізнесу АТ «Фармак».   

Очолить новий офіс Мурад Ішак Хабіб, який раніше був генеральним директором представництва компанії Tabuk Pharmaceuticals і понад 8 років очолював у регіоні Близького Сходу діяльність компанії Sandoz. За словами Мурада Хабіба, відкриття офісу в Об’єднаних Арабських Еміратах – лише перший стратегічний крок для «Фармак», надалі компанія планує посилити експансію в регіоні та локалізацію в Саудівській Аравії та Єгипті.  

Офіс в ОАЕ – шостий міжнародний офіс компанії. У 2020 році «Фармак» збільшив експортні поставки на 40%. Сьогодні продукція виробника представлена у понад 30 країнах ЄС, Центральної та Південної Америки, СНД, Близького Сходу та Азії.

* За обсягами продажу лікарських засобів у грошовому вираженні, за даними Proxima Research. 

Довідка про компанію

«Фармак» – лідер фармацевтичного ринку України*. У продуктовому портфелі компанії близько 200 брендів. Серед основних напрямів – ендокринологічні, гастроентерологічні, кардіологічні, неврологічні, офтальмологічні, рентгеноконтрастні та інші препарати.   

Компанія щорічно реінвестує в розвиток до 90% прибутку. Загалом з 1995 року було інвестовано в модернізацію виробництва понад 310 млн доларів США. Щорічні інвестиції в наукові дослідження та розробки становлять приблизно 15 млн доларів США. Виробничі потужності, лабораторно-технічний комплекс підприємства мають міжнародну сертифікацію та відповідають високим вимогам європейських стандартів GMP.

У 2020 році «Фармак» збільшив експортні постачання на 40%. Сьогодні продукція компанії представлена у понад 30 країнах ЄС, Центральної та Південної Америки, СНД, Близького Сходу, Азії та ін.

«Фармак» входить до ТОП-25 найінноваційніших компаній, визнаний найбільшим платником податків серед фармвиробників України та кращим роботодавцем**.

* за обсягами продажу лікарських засобів у грошовому вираженні, за даними Proxima Research

** за даними рейтингів видання «Власть денег» (2020 р.), «РЕЙТИНГ. Бізнес в офіційних цифрах» (2021 р.), «ТОП-100. Рейтинги крупнейших» (2020 р.).





Просмотров: 517
Другие новости