Компании

все компании

"Нафтогаз" анонсировал Украинский газовый инвестиционный конгресс

15 серпня 2021 року, 21:04
"Нафтогаз" анонсировал Украинский газовый инвестиционный конгресс

·        1000 політичних та бізнес-лідерів з усього світу та 30 спікерів зберуться на три дні.

·        Беручи особисту участь в заході, що пройде 20-22 жовтня 2021 р. в Києві, вони обговорюватимуть і створюватимуть комерційні та партнерські можливості для забезпечення безпечного енергетичного майбутнього.

·        Захід продемонструє можливості українського газового сектору та привабливий інвестиційний клімат, а також центральну роль газової галузі України в забезпеченні енергопостачання Європи.

Нафтогаз та організатор заходу DMG Events оголосили про започаткування ключового заходу газової галузі України. Український газовий інвестиційний конгрес (Ukrainian Gas Investment Congress – UGIC), який відбудеться 20-22 жовтня 2021 року під патронатом Міністерства енергетики України та за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, збере разом лідерів галузі з усього світу для обговорення енергетичного переходу, нових технологій і трансформацію галузі, а також головні торговельні потоки та стратегії постачання.

Захід ідеально сплановано на час, коли Україна докладає зусилля для посилення зв’язків з Європейським Союзом та досягнення енергетичної незалежності до 2030 року. Зважаючи на зростаючу важливість енергетичної безпеки Європи, захід надасть платформу для урядових міністрів, лідерів енергетичної галузі, інвесторів та новаторів у сфері технологій для перевірки можливостей модернізації ресурсів України.

Ці ресурси швидко перетворюються на привабливу інвестиційну пропозицію, а учасники заходу зможуть ознайомитися з добре розвиненою газотранспортною інфраструктурою, що сприяє монетизації нових розробок на належному рівні, торгівлі із забезпеченням активами і широкому потенціалу експорту в Європу, враховуючи найбільші в Європі газосховища та транзитні можливості в обсязі 90 млрд  м3газу.

Енергетична стратегія України до 2035 року має на меті створення високо конкурентоздатного енергетичного ринку, що сприяє залученню прямих іноземних інвестицій та створює фундамент для швидкого розвитку інфраструктури та інтеграції в систему ЄС. Газовий інвестиційний конгрес надає майданчик для стратегічних партнерів для залучення капіталу та технологічного досвіду, що забезпечать можливості для зростання та отримання фінансового прибутку.

Голова правління НАК "Нафтогаз України" Юрій Вітренко зазначив: «Україна, а разом з нею і Нафтогаз, відіграють ключову роль у забезпеченні енергетичної безпеки Європи. Маючи другі за обсягом запаси газу на континенті, Україна має найбільшу можливість зростання видобутку природного газу в Європі. Як демонструє Український газовий інвестиційний конгрес, інвестиційні можливості в газовій галузі величезні».

Крістофер Хадсон, президент компанії Global Energy, DMG Events прокоментував: «Ми дуже сподіваємось об’єднати зусилля з Нафтогазом для проведення цієї події в Україні. Збираючи лідерів енергетичної галузі, політиків та інвесторів, Український газовий інвестиційний конгрес представить світові можливості українського природного газу та привабливий інвестиційний клімат».

Якщо ви зацікавлені долучитися до події, будь ласка, заповніть форму за посиланням: https://www.ukrainegasinvestmentcongress.com/register-your-interest-to-attend/

Про Нафтогаз:

Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» є найбільшою нафтогазовою компанією України. Їй належать 38 000 км газових трубопроводів та 30 млрд м3 газосховищ. Стратегія розвитку вуглеводної ресурсної бази Нафтогазу має на меті подвоєння запасів газу в Україні впродовж 10 років.

Про dmg :: events:

DMG є одним з провідних організаторів заходів у світі, який працює в декількох ключових галузях. До його енергетичного портфелю входить декілька найбільших заходів в енергетичній галузі, такі як Gastech, ADIPEC та Global Energy Show.

Контактні дані для запитів ЗМІ:

Юлія Пряникова, jpryanykova@be-it.com.ua / +38 098 3099953




Просмотров: 1172
Другие новости