Компании

все компании

Международный Европейский Университет сотрудничает с лучшими медицинскими учреждениями мира

12 серпня 2021 року, 13:34
Международный Европейский Университет сотрудничает с лучшими медицинскими учреждениями мира

Міжнародний Європейський Університет співпрацює з Міжнародним медичним центром Anadolu (Туреччина).

Anadolu – сучасна багатопрофільна клініка, розташована в Стамбулі. Вона займається лікуванням широкого спектра захворювань за допомогою новітніх медичних технологій, а також професійної команди фахівців, які пройшли навчання в Європі та США.

Особливістю центру є афіліація зі всесвітньо відомим науково-дослідним медичним центром Johns Hopkins Medicine в США.
Завдяки цьому Anadolu працює за високими американськими стандартами й знаходиться на одному рівні з провідними медичними установами світу.

Міжнародний Європейський Університет є офіційним представником Міжнародного медичного центру Anadolu, саме тому громадяни України мають можливість отримати безплатну консультацію у кращих лікарів медичного центру. Крім того, пацієнти отримують допомогу в організації поїздки, повний супровід впродовж прильоту, лікування та після повернення додому.

Це можна зробити звернувшись до міжнародного відділу університету, надавши документи (висновок лікаря, аналізи тощо). Працівники університету надсилають документи у клініку й отримують план дій. Якщо пацієнта все влаштовує наші співробітники передають справу кураторам медичного центру й в разі потреби допомагають з організацією поїздки.

Медичний центр Anadolu має власний Міжнародний відділ, що складається з 65 співробітників, який бере на себе всю турботу про пацієнтів з-за кордону: допомагають іноземним пацієнтам дізнатися про діагноз, організувати поїздку і пройти лікування в клініці в Туреччині, а також залишатися на зв'язку з лікарями по поверненню додому.

Крім того, у студентів, інтернівта лікарів є унікальна можливість проходити стажування та практику в одній з найкращих клінік світу – Міжнародному медичному центрі Anadolu!





Просмотров: 432
Другие новости