Компании

все компании

2 страны, 3 города, 4 дня

2 липня 2021 року, 18:56
Встигнути більше, зробити заплановане та знайти час на себе можливо, якщо правильно обрати транспорт. Однак що робити, коли часу обмаль, а потрібно побувати у 3 містах та вирушити у довгоочікувану відпустку? І на все лише 4 дні! Чи це можливо — дізнаємося в експерименті журналістки з Миколаєва. 
“Моя професія змушує багато мандрувати країною. І ось новий виклик — з Миколаєва потрапити на бізнес-форум до Львова, поїхати на перемовини з партнерами до Кривого Рогу, завітати на Книжковий Арсенал у Києві, а потім з Борисполя відправитися на відпочинок до Туреччини. Хоч Україною я звикла їздити потягом чи автомобілем, цей варіант одразу відпав. Декілька діб в дорозі я собі дозволити не могла. Найкращим виходом здавався літак. Але я не була певна, що є зручні стикування рейсів. Проте я чула, що українська авіакомпанія WINDROSE відкрила програму внутрішніх рейсів.  
Отже, спочатку я побудувала свій маршрут через сайт авіакомпанії. Мене трохи здивувало, що всі літаки вранці прямують з 11 міст до Києва. А втім, це напрочуд зручно: куди б ти не летів з регіонів, твоїм першим пунктом призначення буде українська столиця. Це дозволяє об’єднувати рейси зручним графіком та робити вильоти тричі на день з кожного міста. Перельоти відбуваються щодня. 
Другий етап — це обрати час рейсу з Києва до кінцевої точки. Оскільки за маршрутом Миколаїв-Львів доступні 3 варіанти часу вильоту, я обрала вечірній. Так я мала можливість з'їздити до центру Києва на ділову зустріч та трішки відпочити в затишному ресторані. Проте, якщо ви не хочете бронювати готель і залишатися у будь-якому місті більше ніж на день, ви можете обрати рейс з мінімальним часом транзиту. На всіх напрямках це не перевищує 1,5 години. 
День у Львові на бізнес-форумі пройшов насичено, і вже близько 17 години я вилетіла до Кривого Рогу. 40 хвилин очікування у Києві, та вже за півтори години я на місці. Це навіть не порівняти з потягом — швидко, комфортно та жодної втоми навіть у спекотні літні дні! 
Настав час повертатися до столиці! Що може бути романтичніше, ніж смакувати ранкову каву, поглядаючи з ілюмінатора на осяяні сонцем хмаринки? Адже попереду день нових зустрічей та цікавих бесід на Книжковому Арсеналі, а ввечері довгоочікуваний рейс до морського узбережжя. 
Раніше з більшості українських міст потрібно було майже за 2 доби виїжджати до Києва, щоб потрапити на міжнародний рейс. Завдяки WINDROSE ви зможете обрати мінімальний транзитний час і не марнувати дні омріяної відпустки, виснажуючи себе у дорозі. Відтепер подорожую до улюблених місць лише літаком”.




Просмотров: 513
Другие новости