Компании

все компании

Женский гольф, как хобби и профессия: в ГК Козин прошли два турнира среди женщин

8 червня 2021 року, 18:47

5 червня Всеукраїнська федерація гольфу провела третій етап змагань серед жінок Open Ladies Golf Tour, в рамках якого відбувся вперше в Украiні турнір серед жінок-PRO Ladies Professional Golf Tournament 2021.


В гольфі жінки різних поколінь збираються разом через спільні ідеї, інтереси та цінності. Всі прагнуть бути здоровими, хочуть займатися спортом та об’єднуються, щоб будувати міцну та дружню спільноту українських гольфисток. 

На відкритті турніру учасниць привітала Олена Рудік, Директор Open Ladies Golf Tour та Віце-президент Федерації.

“Сьогодні на полі Козин відбувається одразу два турніри: серед жінок-любителів та серед жінок-професіоналів. Для українського гольфу така подія проходить вперше. Ми намагаємось показати, що гольф це не тільки дозвілля, це не тільки спорт, а й для багатьох жінок це може стати їх частиною життя, стати  їх професією. Вони можуть приймати участь в розвитку та популяризації гольфу, тренуванні дітей та в інших напрямках. 

Наразі Україна - лідер серед європейських країн за темпами розвитку жіночого гольфу та відсотку жінок в цьому виді спорту. І не дарма, адже коли об’єднується так багато прекрасних жінок, то всі цілі досягаються легко!” - говорить Олена Рудік.

На урочистій церемонії нагородження учасниць змагань привітав Президент Всеукраїнської федерації гольфу Віталій Хомутиннік.

Серед жінок-PRO, що є членами PGAU та тренерами Федерації, боротьба за першість була  напруженою. За результатами ігрового раунду перемогла Авдєєва Анна, друге місце зайняла Гриценко Анна, а третє - Романік Марина.

Чергові змагання Open Ladies Golf Tour пройшли на одному подиху, задоволення отримали всі, а спортивні нагороди та призи - лідери змагань.

За результатами турніру, залік А перемогла Цвігун Катерина, залік В - Поперешнюк Аліна. 

Best Gross: Федорович Марія

У спеціальних номінаціях від автомобільного бренду Porsche перемогли: 

Longest Drive: Мовчан Олена та Поперешнюк Аліна;

Closest to the pin: Дяченко Марина, Скорубська Дар’я.

Всеукраїнська Федерація гольфу вдячна всім партнерам за підтримку: автомобільному бренду Porsche, гольф клубу Козин, ресторану Gril Do Brasil, бренду ZAPASHNA, The label store, Олімпія Рось, Premier Palace Wellness Center, солодкому партнеру змагань MONACO, а також постійному партнеруCosmosGolf. 

Наступний етап змагань відбудеться 24 липня в ГК Едем, Львів.




Просмотров: 886
Другие новости