Компании

все компании

Пресреліз - 12-та Міжнародна конференція Food & NonFoodMaster-2021 і CatManMaster-2021 відбудеться в Києві 14 травня

5 травня 2021 року, 12:29

Міжнародна конференція Food & NonFoodMaster-2021 і CatManMaster-2021: "Restart в партнерстві рітейлерів і постачальників", збере понад 400 ТОП-менеджерів, ключових фахівців роздрібних мереж і компаній-постачальників та пройде в м. Києві за адресою: вул. Василя Липківського 1А (ст. метро "Вокзальна"), РК "Ультрамарин" (3 поверх).

Організатором та ініціатором Головної події ритейл-індустрії України є TradeMasterGroup. В цьому році ми поєднали відразу 3 ключових заходи для всіх ритейлерів і ТОП-менеджменту 2021 року: FoodMaster, NonFoodMaster і CatManMaster пройдуть одночасно на одному майданчику.

Партнери конференції:
Сирний партнер – Ardis Group;

Друкарня-партнер – АРТ-Пресс;
Магазин-партнер – Intertool.ua;
Партнер автоматизації та оптимізації адресових баз даних – DM Solutions.

Конференцію підтримують більше 30 українських ЗМІ, Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України, більше 30 топових спікерів-фахівців в Food & NonFood індустрії від наймасштабніших компаній - цю подію по праву можна називати найважливішою національною подією року для всіх постачальників, виробників і ритейлерів нашої країни і ближнього зарубіжжя!

Ставши учасником події, Ви:

- обміняєтеся з іншими постачальниками і ритейлерами позитивним досвідом співпраці;

- дізнаєтеся свіжу аналітику ринку товарів Food і Nonfood, тренди в категоріях;

- на основі доповідей експертів галузі зможете проаналізувати діяльність Вашої компанії, щоб йти в "ногу" з ринком;

- отримаєте нові ідеї та інсайди, які зможете застосувати на практиці у своїй компанії;

- проведете переговори і укладете договори про співпрацю в одному місці з більше ніж з 50 потенційними партнерами;

- під час неформального спілкування дозволить повною мірою обмінятися досвідом з колегами, познайомитися з новими клієнтами, а також обговорити подальшу співпрацю з вже існуючими партнерами;

- поліпшите комунікації і збудуєте конструктивний діалог з ритейлерами і дистрибуторами про співпрацю;

- познайомитесь з кейсами зарубіжних спікерів і досвідом формування асортиментного портфеля;

Крім того, Ви зможете:

- взяти участь в міні-виставці новинок виробників, а також з рішеннями для оптимізації бізнесу рітейлерів і постачальників;

- уявити Вашу компанію і новинки продукції в Галереї Новинок!

Програма конференції дуже насичена і буде проходити в 3 залах:

- "FoodMaster: Restart в партнерстві рітейлерів і постачальників",

- "NonFoodMaster"

- "CatManMaster: 10 ТОП практик впровадження категорійного менеджменту".

У кожній частині конференції Вас чекають практичні кейси та найактуальніші теми від топових спікерів.

На конференції в першому залі "FoodMaster: Restart в партнерстві рітейлерів і постачальників" ділитися досвідом будуть ТОП-практики України та зарубіжжя.

Ірина Новікова, заступник Міністра Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України розповість учасникам одну з найважливіших тем 2021 року - як макроекономічні чинники впливають на мікроекономіку торгівлі України і фінансово-економічні показники компаній;

У ролі спікера виступить комерційний директор Consumer Panel & Services Ukraine GfK, Марина Забарило розповість про аналітику ринку, тема її виступу: "FMCG: основні уроки 2020. Які тенденції будуть впливати на розвиток ринків в 2021";

Марина Костроміна, Account Director Kantar в Україні стане спікером з темою: "Як змінилась споживча поведінка, як адаптувати бізнес до нової реальності";

Євген Тришин, Head of Q-Commerce, Glovo в своєму виступі торкнеться таких аспектів: Що таке Q-Commerce і чому вона стає найважливішою частиною діджіталізаціі в ритейлі; Бізнес-модель платформи в ритейлі; Український ринок - тренди; Моделі співпраці рітейлу і Glovo;

Андрій Іванчиков, Операційний директор, співвласник компанії "РАСК.ІН-АГРО" (учасник САБ) виступить з темою: "Як оптимізувати торговий і виробничий бізнес в 2021 році: сучасні ІТ-інструменти для управління";

Вікторія Шило, керівник відділу закупівель товарів FMCG, керівник проекту Фермерські Товари, Ашан Україна, поділиться інсайдами своєї компанії і виступить з темою: "Ексклюзивні тренди Ашан: смаки світу, веганство, фермерство".
Крім того вона візьме фокус на тему: "Технології трансформації традиційних моделей магазинів під зміну купівельних переваг. Кейси впровадження";

Дмитро Морозов, директор департаменту розвитку бізнесу клієнтів ПРАТ "МХП", детально розповість про технології трансформації традиційних моделей магазинів під зміну уподобань покупців, кейси впровадження;

Олександр Нагорний, директор з розвитку ТОВ "ФУД ДЕВЕЛОПЕР" докладно розкриє тему "Роль інноваційної складової Food сектора в формуванні нових споживчих категорій";

Максим Папка, директор з розвитку 4Service Group розповість про нові віяння на тему: «Play4Sales - новий спосіб просування товарів»;

Директор із закупівель мережі VARUS Олександр Погрібний в своєму виступі розкриє тему: «Ефективні шляхи поліпшення комунікацій мережа-постачальник в нових умовах ринку»;

Свій виступ на тему "Стратегія взаємовідносин з постачальниками АТБ" розповість Наталія Шаповалова, генеральний директор "АТБ-Маркет";

Станіслав Омельчук, директор з виробництва та Анастасія Олексієнко, КАМ компанії Уманьпиво відкриють секрети того, як добре робити, щоб добре було;

Валерій Кучеренко, CEO YAYE, ТМ поділиться тонкощами свого досвіду в доповіді на тему "5 стратегій зростання виручки продуктового бренду. Сертифікати автентичності та їх використання в продуктовому маркетингу";

Олексій Панасенко, Генеральний директор Billa / операційний директор NOVUS виступить з кейсом "Стратегічний ефект злиття двох провідних гравців ринку рітейлу";

Олег Новосьолов, керівник напрямку рослинних альтернатив м'ясу компанії "АВК", розповість про інноваційні продукти харчування. DREAMEAT - рослинна альтернатива м'ясу;

Сергій Євтушенко, власник роздрібної мережі "Червоний маркет", який виступає модератором події вже кілька років;

Наталія Кагадій, керівник департаменту ProCheese компанії Ardis Group, поділиться досвідом того, чи можливо збільшити прибуток сирної категорії на 20% не за рахунок акцій, а в довгостроковій перспективі.

У залі "CatManMaster: 10 ТОП практик впровадження категорійного менеджменту", ідеї для розвитку категорійного менеджменту представлять спікери з 3-х країн.

"Моделі категорійного менеджменту для мультиканального рітейлу" - так називається тема майстер-класу Ксенії Литвин, керівника департаменту централізації замовлень, ТОВ "Епіцентр К";

Гульфіра Крок, експерт з управління асортиментом і ціноутворенням в ритейлі з Ізраїлю, виступить онлайн з темою: "Структура роздрібного ціноутворення: сучасні підходи та технології";

Катерина Богачова - консультант по роздрібній торгівлі, що консультує в галузі брендингу та мерчендайзингу, поділиться багаторічним досвідом у виступі на тему: "Управління простором торгового залу через викладки на основі ролі категорії";

Володимир Бондарєв, керівник управління товарними запасами роздрібної мережі "ЖЖУК", виступить з темою: "Аналіз ефективності асортиментної матриці через управління товарними запасами";

Олександра Закрасняна, комерційний директор Мережі будівельно-господарських супермаркетів 33м2 виступить зі своєю доповіддю на тему: "Як розвивати нову категорію товару в відсутності конкурентів?";

Олексій Тесленко, Комерційний директор Будинок іграшок зі свій мега актуальною темою "Трансформація моделі бізнесу в період корона-криз";

Сергій Цимбал, керівник департаменту навчання і розвитку персоналу "Епіцентр К" став модератором конференції CatManMaster-2021.

Зала "NonFoodMaster" приготує для учасників теми, які турбують бізнес сьогодні, а саме:

Олександр Пащенко, виконавчий директор омніканальної мережі роздробу "Алло" поділиться найпотаємнішими інсайтами компанії, а саме Ситуація по концепту великих гравців; Кейс Експрес доставка (кур'єрами з числа співробітників торгових точок); Кейс Алло Express; Кейс Експерт онлайн; Внутрішні факапи і зовнішні можливості;

Олена Остапчук, аналітик Pro-Consulting інформуватиме учасників по темі "Аналіз розвитку електронної комерції в Україні" і торкнеться таких аспектів, як E-commerce в Україні та світі, Обсяги українського e-commerce, Вплив Covid-19 на український онлайн ритейл, Тенденції державного регулювання, Прогноз розвитку E-commerce в Україні, можливості та загрози для ринку електронної комерції;

Наступною ділитися досвідом для Вас буде Жанна Єнікеєва, тренер по трейд-маркетингу та мерчандайзингу Тренінгового Центру TradeMasterGroup. Вона розповість про ефективний мерчандайзинг для сучасних offline / online магазинів;

Ольга Вітомська, начальник відділу маркетингу та реклами мережі електроніки та побутової техніки "Фокстрот" виступить з темою, що інтригує: "Нові стратегії зростання рітейлу: канали та інструменти для залучення Z-покоління (в розрізі ребрендингу)";

Владислав Савченко, засновник першого продуктового онлайн супермаркету з доставкою Foodex24 поділиться історією успіху своєї компанії з темою: "Як створити онлайн супермаркет за 2 тижні і стати монстрами фуд ритейлу за рік";

Юлія Пшеземирська, керівник відділу розвитку eCommerse "Май Украина" поділиться досвідом компанії та виступитьна тему: "Що приведе споживачів в онлайн за товарами FMCG";

Ігор Навоєнко, директор типографії "АРТ-Пресс", розповість про тенденції поліграфічної галузі 2020-2021 р. Ви дізнаєтесь, на що варто звернути увагу при виборі постачальника поліграфічної продукції;

Олена Григораш, СЕО Direct Marketing Solutions. Виступить с темою: "Як використовувати адресні дані для повної автоматизації і оптимізації процесів: від закладу дистриб’юційних даних в єдиному форматі до аналітики продажів";

Сергій Ануфрієнко, директор департаменту корпоративного та торгового фінансування ПУМБ, розповість про те, як вигідно поставляти товар на умовах відстрочки платежу;

Іван Шершенюк, Голова НТК Асоціації «Парфюмерія та Косметика України», торкнеться теми: «Як працює косметична галузь в умовах перехідного періоду»;

Людмила Брагіна, керівник порталу trademaster.ua, стала модератором конференції CatManMaster-2021;

Також в рамках заходу учасників чекають Спецпроекти:

- Столи переговорів в форматі "Мережа - постачальник". Це унікальна можливість прямих переговорів. У столах переговорів TradeMasterGroup за 12 років взяли участь більше 5500 постачальників України та зарубіжжя (Росія, Молдова, Білорусь, Казахстан, Польща, Грузія та ін.);

- Вручення Національних премій "Retail in-Ukraine 2021" і "Made-in-Ukraine 2021". Національна Премія для ритейлерів "Retail in-Ukraine 2021: кращий партнер року" та Національна Премія для виробників FMCG-товарів "Made-in-Ukraine 2021: кращий партнер мережі".

- Галерея новинок і виставка постачальників рішень і послуг для ритейлу.

В рамках конференції проходить спеціальний проект провідних постачальників України та ближнього зарубіжжя! Кожен учасник - виробник може подати зразки кращих проектів для демонстрації на полицях Галереї Новинок. Серед учасників виставки в цьому році: Вітал Фудз, Дарпак, Уманьпиво, Фуд Девелопер, Герчак, АПП Трейд, Індічка, Наша Сила, Луцьк Фудз, Арт-Пресс, Мейсон Трейд, Shelfy, Грандекс, Хелсі Фарм, Гурмандіз, Молочна Слобода, ТМ добра Вечеря, Соломія, Треві, Новотроїцький РКЗ, GFSGROUP, Кіровоградський завод вагодозуючого обладнання, КФ Меркурій і ін.

Встигніть забронювати квиток на найважливіший захід року для Food ритейлу за посиланням.
Онлайн-реєстрація https://clck.ru/UYzJc
Отримати будь-яку додаткову інформацію Ви можете:

- за тел. (067) 828-22-59
- надіславши листа на адресу: av@trademaster.com.ua

"Інтерфакс-Україна" – офіційний інформаційний партнер події.

По материалам: Интерфакс-Украина