Компании

все компании

Mirotel з Трускавця пропонує відпочинок преміум класу

27 квітня 2021 року, 21:25

У центрі бальнеологічного курорту Трускавець, серед м’якого клімату і найчистішого гірського повітря поряд з унікальними цілющими джерелами мінеральних вод: «Нафтуся», «Марія», «Софія», «Броніслава», «Юзя», розташувався курортно-рекреаційний комплекс MirotelResort & Spa, 5*.

MirotelResort & Spa - це ідеальне поєднання елегантного готелю з власним бюветом мінеральних вод, сучасним SPA-комплексом і найбільшим  в Західній Україні медичним центром «МедПалас», в інфраструктуру якого входять: діагностичний центр, лабораторія і водолікарня.

Діагностичний центр «МедПалас» забезпечує можливість проведення близько 350 видів діагностики (УЗД, ендоскопія, рентген, лабораторні дослідження, тощо) та великий вибір курсів і процедур: діагностика та лікування внутрішніх органів, ендокринної, м'язової і кісткової систем, рухового апарату, урології (у тому числі літотрипсія - безконтактне дроблення каменів).

Водолікарня «МедПалас» надає широкий спектр процедур з апаратної фізіотерапії, гідротерапії і бальнеотерапії. Для наших дорогих гостей фахівці медичного центру розробили ексклюзивні лікувально-оздоровчі програми: «Інтенсивне жироспалювання» на 11 днів, «Детокс» - різних форм складності та різної вартості на 7, 10 і 14 днів, «Школа для вагітних» на 12 днів, «Профілактика ускладнень діабету» на 14 днів, «Мембранний плазмаферез» та багато інших, в яких лікувальні методики ефективно поєднані з останніми досягненнями сучасної курортології.


Отримати задоволення від релаксу Ви можете у затишній атмосферіSpa центру MirotelResort & Spa, де представлений широкий вибір сучасних процедур естетичної медицини, апаратної косметології, б'юті процедур для обличчя і тіла, які спрямовані на підтримку і омолодження шкіри. А також Ви відчуєте на собі всі переваги найсучасніших апаратних технологій корекції фігури і лікування целюліту: VITALASER і Lumicell Wave 6, Filorga Cryolift III, JETPEEL, ICOONE та ін.

У вільний від процедур час, запрошуємо у розкішну Аква-зону,  SPA-центру MirotelResort & Spa, де на вас чекають три басейни 9,12 і 25 м., 4 ванни джакузі, комплекс саун (фінська, інфрачервона, римська парна, та російська лазня), неперевершені Спа-ритуали у Хамам, послуги солярію та тренажерний зал.

Діти є улюбленими гостями готелю, де для них передбачено безліч розваг у ігрових кімнатах DoreMini (0-4років) та DoreMax (4 до 11 років), з захоплюючими пізнавальними заняттями та веселими рухливими іграми!

 Школа естетичного розвитку SUPERKIDSзавжди готує для своїх маленьких гостей цікаві розважально-відпочинкові канікули з аніматорами. Працює студія етикету, творча карта SUPERKIDS, посиденьки з Мері Поппінс, еко-прогулянки та дискотеки, все це розвиває та удосконалює фантазію і творчість,  дарує позитивні враження та радісні емоції.

Прекрасний відпочинок неможливий без смачних і вишуканих страв! Цінителів високої кухні і гастрономічних винаходів MirotelResort & Spa запрошує в єдиний у Трускавці панорамний ресторан авторської кухні Bellini's Piano Bar & Grill.


Теплими вечорами Bellini's пропонує для гостей відкриту терасу, де в оточенні розкішних пейзажів ви зможете приємно проводити час, насолоджуючись стравами європейської і середземноморської кухні і звичайно, незабутніми вечорами музики.

Звертаємо вашу увагу, що у світовому рейтингу курортів Трускавець є в числі лідерів з лікування захворювань без застосування медикаментів, завдяки унікальним властивостям води «Нафтуся». Якщо ви дбаєте про своє здоров’я, цінуєте свій час і віддаєте перевагу якісному відпочинку – радо чекаємо вас у готельному комплексі MirotelResort & Spa 5*!





Просмотров: 557
Другие новости