Компании

все компании

Пресс-реліз: Пакетні послуги Premium UKRSIBBANK для приватних клієнтів

1 лютого 2021 року, 11:18

Люди, які цінують кожну хвилину свого часу, обирають банківське обслуговування високої якості, що повністю задовольняє їх фінансові потреби. Послуги преміум статусу доступні з пакетом Premium UKRSIBBANK. Один з найбільших банків України з європейським капіталом пропонує своїм клієнтам безліч привілеїв. Дізнатися детальніше про пакетні фінансові послуги можна за посиланням https://premium.ukrsibbank.com, або подзвонивши на гарячу лінію за номером 729 (безкоштовно з мобільного). Розглянемо базові переваги пропозиції від «Укрсиббанку».


Персональний підхід до клієнтів

- «Консьєрж-сервіс». Цілодобова послуга доступна власникам карт MasterCard Platinum. З її допомогою можна замовити таксі, зарезервувати місце в ресторані, забронювати готель, зняти в оренду нерухомість. Послуга «консьєрж-сервіс» допоможе придбати товар або послугу у будь-якому куточку світу та дозволить швидко отримати необхідну довідкову інформацію.

- Окрема лінія в контактному центрі. Клієнти можуть отримувати інформацію та консультації з фінансових питань в цілодобовому режимі та без черги. Користувачам банку доступні: перевірка стану рахунків, виконання транзакцій, зміна лімітів, відкриття депозитів. Для клієнтів, які знаходяться за кордоном, наявна послуга «зворотний дзвінок»: робітник банку перетелефонує і допоможе розв'язати всі задачі.

- Індивідуальне обслуговування високого класу. Клієнтам доступні окремі зони очікування, де можна в затишній атмосфері розв'язувати робочі питання, користуватися безкоштовним швидкісним інтернетом, відпочивати за чашкою чаю або кави.
     

Особливі пропозиції

Користувачам пакету преміум UKRSIBBANK доступна не лише преміум банківська карта. Можливість оформляти додаткові картки (кредитний та дебетовий рахунок) для членів родини та співробітників доступна всім клієнтам. Виконувати розподіл грошових лімітів можна через додаток на смартфоні або в особистому кабінеті онлайн-банкінгу.

Клієнти, які використовують дебетові чи кредитні банківські картки, отримують:

- значні знижки;

- платіжні бонуси при купівлі товарів і послуг в Україні та за кордоном;

- можливість безкоштовно знімати готівку в мережі банкоматів BNP Paribas Group та партнерів;

- мінімальні комісії при переказах та розрахунках.

     

Безліч можливостей при подорожах за кордон

З пакетом послуг високого рівня клієнт почуватиме себе комфортно на території України та за кордоном. З UKRSIBBANK доступні такі привілеї:

- страхування багажу на вигідних умовах;

- безкоштовне перебування в лаунж-зонах великих світових аеропортів;

- позачергове проходження митного контролю в аеропорту Бориспіль;

- знижки в мережі магазинів Duty Free.

     


Це лише основні привілеї, доступні власникам преміального пакета від «Укрсиббанк». На офіційному сайті установи є детальна інформація про всі переваги послуг. Для отримання консультацій можна зателефонувати на гарячу лінію: менеджери дадуть відповіді на всі запитання та допоможуть підібрати оптимальний пакет послуг, враховуючи особисті потреби фізичних осіб і задачі бізнесу клієнтів. Преміальне обслуговування «Укрсиббанк» — це найкращий вибір для амбітних, активних та цілеспрямованих людей.





Просмотров: 872
Другие новости