Компании

все компании

ІІІ Львівський експортний форум

12 березня 2020 року, 11:14

Деталі Події

  • Date:

Категорія:

Дата: 12/03/2020 09:30 - 17:00


Підтримка експорту для Львівської ТПП давно є пріоритетним напрямком діяльності. Львівський експортний форум – щорічна подія Палати. Розуміючи важливість цієї сфери для підприємців, ми створили Центр підтримки експорту, регулярно проводимо навчально-тренінгові заходи для бізнесменів, залучаємо для навчання і консультування зарубіжні проекти і експертів, постійно надаємо консультації та підтримку потенційним і діючим львівським експортерам.

У Львівських Експортних Форумах беруть участь вітчизняні та зарубіжні експерти, науковці, експортери (як початкуючі, так і ті, що успішно здійснюють експортну діяльність). Проведені у 2018 та 2019 роках Форуми показали, що Львівська область є одним з лідерів у створенні сприятливого середовища для експорту українських товарів і продукції.

Проведення Форумів підтримує Львівська обласна державна адміністрація, Львівська обласна та Львівська міська ради, Торгово-промислова палата України, найбільші й найактивніші білатеральні палати – Німецько-Українська, Польсько-Українська, Канадсько-Українська, Державна установа «Офіс з просування експортуУкраїни», провідні експертні та наукові організації.

З метою подальшого розвитку експортної діяльності регіону та України, вироблення ефективних механізмів її підтримки, пошуку нових ринків для продукції наших підприємств 12 березня 2020 року відбудеться ІІІ Львівський експортний форум.

На форумі виступить Заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України – Торговий представник України Тарас Качка.

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ! Реєстраційна форма учасника ТУТ:
https://docs.google.com/forms/d/1VuVcyCbFadYaqEFpVvVPx2zwJY0c6Mtlg8Db130MPUU/viewform?edit_requested=true





Просмотров: 627
Другие новости