Компании

все компании

«Банк Фамільний» та NovaPay реалізували спільний проект

6 листопада 2019 року, 14:46
У рамках проекту фінансовий сервіс NovaPay (ТОВ «ПОСТ ФІНАНС», група компаній «Нова Пошта») став учасником внутрішньодержавної платіжної системи FLASHPAY, що дозволяє швидко та зручно здійснювати періодичні платежі. Таким чином, співробітництво «Банку Фамільний» і NovaPay дозволило розширити перелік продуктів доступних у пунктах надання фінансових послуг у мережі відділень «Нова Пошта».

«Для «Банку Фамільний» та платіжної системи FLASHPAY цей проект важливий та цікавий. По-перше, тому що це реальний практичний крок до підвищення рівня фінансової інклюзії населення невеликих міст та селищ України. По-друге, ми завжди підтримуємо інноваційний розвиток та партнерство між учасниками фінансового ринку, адже спеціалізація кожного значно підвищує ефективність проекту в цілому, пришвидшує його запуск та покращує якість кінцевої послуги для клієнта. Цей проект також позитивно сприйняли клієнти банку – житлово-комунальні господарства, для яких вкрай важливо своєчасно та в повному обсязі отримувати кошти та надавати своїм абонентам можливість сплачувати послуги в різних каналах», - коментує Ольга Долженко, Голова Правління «Банку Фамільний».

У результаті співробітництва клієнти NovaPay зможуть сплачувати у певних відділеннях «Нова Пошта» навчання та податки, поповнювати мобільний рахунок або платіжну картку, погасити кредит, здійснити комунальні та страхові платежі тощо. Наразі зазначені послуги пропонуються здебільшого в невеликих населених пунктах, але у майбутньому кількість відділень, де можна буде скористатися цими продуктами, може бути збільшено.

«Дослідження ринку показало, що, незважаючи на стрімкий розвиток онлайн-оплат, понад 70% українців регулярно сплачують послуги через касу. Тож, щоб задовільнити більше потреб своїх клієнтів, ми успішно реалізували проект із «Банком Фамільний». Це допомогло NovaPay розширити кількість фінансових сервісів. Відтепер ми пропонуємо ринку, в тому числі, й не пов’язані з логістикою продукти. Вони особливо актуальні для невеликих міст з менш розвиненою фінансовою інфраструктурою. З моменту тестового запуску проекту в серпні ми опрацювали вже понад 43 000 платежів та збільшили середнє число оброблених транзакцій зі 130 до 1000 на день. Зазначу, таких показників ми досягли вже у тестовому період, що триває та набирає обертів», - коментує Андрій Кривошапко, генеральний директор компанії NovaPay.

Про NovaPay

Фінансовий сервіс NovaPay (ТОВ «ПОСТ ФІНАНС») входить до групи «Нова Пошта» та з 2014 року успішно працює на ринку України. Компанія пропонує фізичними особам і бізнесу широкий спектр фінансових інструментів і продуктів онлайн та офлайн формату. Ефективність і зручність сервісів NovaPay можна оцінити у більш ніж 3400 пунктах надання фінансових послуг та на інтернет ресурсах. За даними Національного банку України платіжну систему NovaPay визнано лідером серед усіх систем переказу коштів в Україні, створених небанківськими установами, з часткою ринку – 41,62%. У квітні 2019 року НБУ включив платіжну систему компанії до категорії соціально важливих. Ліцензія НБУ №11/1 від 17.10.2014 р. Контакти для ЗМІ: tymofiieva.a@forpost-system.com

Про FLASHPAY та «БАНК ФАМІЛЬНИЙ»

ПрАТ «БАНК ФАМІЛЬНИЙ» працює на фінансовому ринку України вже майже 28 років та має оновлену ліцензію НБУ №145 від 14.11.2011 р. У 2014 році Банком створена Платіжна система «FLASHPAY» (свідоцтво НБУ №19), яка дозволяє здійснювати розрахунки фізичних осіб за комунальні та інші послуги в формі, зручній для кожної категорії населення, через каси банків та небанківських фінансових установ, платіжні термінали самообслуговування, Internet-banking та додатки для смартфонів.




Просмотров: 1533
Другие новости