Компании

все компании

В Києві обговорять стан та можливості розвитку сектору«зелених» інновацій в Україні

9 жовтня 2019 року, 09:32
9 жовтня в UNIT.City відбудеться форум Empowering Climate Innovators. Захід збере розробників та користувачів «зелених» технологій, інвесторів, урядовців та представників міжнародних інституцій, які визначатимуть потужні точки старту для подальшого розвитку «зелених»інновацій в Україні.

Які результати найбільшої в Україні програми підтримки кліматичних інновацій, яку вже 2 роки впроваджує Greencubator в рамках програми FINTECC від ЄБРР за фінансування ЄС? Чи може логістика в Україні бути «зеленою», а житлові будинки та офіси споживати менше енергії? Як зробити «зеленішою» аерокосмічну індустрію? Як забезпечити свіже повітря в школах та квартирах, скорочуючи втрати тепла? Відповіді на ці та інші питання шукайте 9 жовтня на форумі Empowering Climate Innovators.

Організатор заходу — ГО Greencubator за підтримки ЄБРР та ЄС. Мета форуму — побудувати взаємодію між ключовими гравцями cleantech-галузі в Україні задля розвитку інноваційних галузей та  стійкого низьковуглецевого розвитку України.

Тематичні блоки конференції:

●       Кліматичні інноваційні ваучери: церемонія нагородження;

●       Кліматичні інновації для енергоефективного дому та офісу (ПАТ «Укрпошта», V.A.Solution Estonia, Prana, ВТС-Комплект, Фонд енергоефективності, Асоціація «Енергоефективні міста України»);

●       «Зелений» транспорт та логістика (Державна авіаційна служба України, Meest Express, Delfast, TOKA energy);

●       Відновлювана енергетика: від малого до великого (KNESS, перший муніципальний енергокооператив «Сонячне місто», Getmaket, SolarGaps);

Захід буде цікавий:

●       «зеленим» бізнесам, які шукають можливості для росту;

●       інвесторам, які шукають перспективні «зелені» проекти для інвестицій;

●       міжнародним інституціям та фондам, які шукають партнерів в Україні для реалізації cleantech-проектів;

●       представникам профільних держорганів, зацікавлених в розвитку «зеленої» економіки України;

●       фахівцям, які працюють із «зеленими» інноваціями.

Форум пройде 9 жовтня в UNIT.City (зала UNIT.Verse) за адресою: вул. Дорогожицька 3, Київ. Вхід вільний за умови попередньої реєстрації та отримання листа-підтвердження.

Реєстрація: https://bit.ly/2pcV7KaАкредитація.





Просмотров: 1072
Другие новости