Компании

все компании

Сорос вкладе $300 мільйонів в АПК України

21 грудня 2017 року, 13:54
Компанія Dragon Capital стане інвестором України в 2018 році. Планується виділити 300 млн доларів на сферу сільського господарства, а також виробництво продуктів харчування. Вкладати гроші будуть Goldman Sachs, Джордж Сорос та Корпорація приватних іноземних інвестицій у США (OPIC).

Керівник компанії Dragon Capital Томаш Фіала займатиметься інвестиціями у підприємства, що орієнтовані на експорт продукції. Зараз розглядається десять угод щодо співпраці. Масштаби фінансування напряму залежатимуть від домовленостей із іншими інвесторами на суму 150 тисяч доларів. Відомо, що компанія Dragon Capital вклала в українське виробництво близько 100-150 тисяч доларів 2017 року.

Томаш Фіала щороку нарощує суми вкладів, починаючи із 2015 року. За словами мільярдера зараз українські активи найдешевші за всю історію країни. Вони менші за західні десь утричі. Причиною цьому є ризикований стан держави, який не дає інвесторам жодних гарантій.
Як раніше повідомляла “Народна Правда”, американська компанія Avellana Gold вирішила інвестувати в золотодобування в Україні сто мільйонів доларів. Кошти будуть вкладені в розвиток інфраструктури Мужіївського родовища на Закарпатті – одного з найбільш досліджених і розроблених родовищ України.

Додамо, що російські добрива більше не ввозитимуть на територію України. Кабінет Міністрів України постановив заборонити імпорт сульфату амонію та суміші нітрату амонію з карбонатом кальцію, які постачали із Російської Федерації. 

По материалам: Народна правда





Просмотров: 1559
Другие новости