Компании

все компании

ІРАНСЬКИЙ БІЗНЕС ЗАЦІКАВЛЕНИЙ В ІНВЕСТУВАННІ В ТВАРИННИЦТВО

7 грудня 2017 року, 17:41
Сьогодні, 7 грудня 2018 року, в приміщенні Посольства Ісламської Республіки Іран в Україні відбулася офіційна зустріч Асоціації тваринників України, в особі Голови Ірини Паламар, з Паном Мохаммадом Бехешті-Монфаредом, Надзвичайним і Повноважним Послом Ісламської Республіки Іран в Україні

На зустрічі Ірина Паламар познайомила Пана Посла Ісламської Республіки Іран в Україні із тваринницькою галуззю України та її ринком, експортно-імпортним потенціалом, найпривабливішими сферами для інвестування іранського бізнесу в тваринництво, напрямами співпраці та взаємно-вигідного партнерства українсько-іранського бізнесу.

 Особисто шановний Пан Мохаммад Бехешті-Монфаред, Надзвичайний і Повноважний Посол підкреслив, що Іран дуже зацікавлений у розвитку плідної співпраці з Україною в тваринництві, у зв’язку з чим висловив бажання детальніше познайомитися із потенціалом українського тваринництва і особисто відвідати в Україні декілька ферм та тваринницьких комплексів. Уже в найближчий час відбудеться робоча поїздка Асоціації тваринників разом з Паном Послом Посольства Ісламської Республіки Іран та іранською зацікавленою стороною до низки тваринницьких підприємств, які займаються вирощенням поголів’я.

Представники посольства повідомили, що на сьогодні іранський бізнес вже поступову інвестує в Україні в аграрну сферу. Наразі це вирощення кукурудзи, соняха, ячменю, але є великий інтерес інвестувати і в тваринництво – відкривати ферми, тваринницькі комплекси, забійні цехи.

В рамках сьогоднішнього візиту до Посольства Ісламської Республіки Іран в Україні шановний Пан Мохаммад Бехешті-Монфаред, Надзвичайний і Повноважний Посол Ісламської Республіки Іран в Україні та Ірина Паламар, представляючи Асоціацію тваринників України, прийшли до спільної думки,  що найцікавіше для іранської сторони взаємодіяти по тваринництву в експорті великої рогатої худоби, баранів, птиці, їх м’яса, інвестиційних проектах  по відкриттю ферм, тваринницьких комплексів, відгодівельників та забійників. 

Особисто поважний Пан  Мохаммад Бехешті-Монфаред, Надзвичайний і Повноважний Посол Ісламської Республіки Іран в Україні запросив із офіційною делегацією Асоціацією тваринників до Ірану з метою більш детальніше вивчити іранський ринок, прийняти участь у низці зустрічей із потенційно зацікавленими бізнесменами та інвесторами в тваринництві.

Як прокоментувала Ірина Паламар Асоціації тваринників: «Сьогоднішня зустріч ще раз підкреслила, що наш український тваринницький бізнес має колосальні експортні можливості та мотивацію  збільшувати поголів’я. І ринок Ірану, для нього теж відкритий.». 

По материалам: Аграрний тиждень





Просмотров: 651
Другие новости