Компании

все компании

БІТКОЇН СЯГНЕ 60 ТИСЯЧ ДОЛАРІВ, А ПОТІМ З ГУРКОТОМ ВПАДЕ

7 грудня 2017 року, 14:26
Apple перестане бути найдорожчою компанією в світі.

2018-го року один біткоїн коштуватиме 60 тисяч доларів, а його капіталізація сягне 1 трлн доларів. Сьогодні, 7 грудня, його вартість уже становить 15 тисяч доларів. А вже 2019-го очікується дуже різке падіння цією криптовалюти – до 1 тисячі доларів.

Про це йдеться в "Прогнозі, що шокує" інвестиційного онлайн-банку Saxo Bank (Данія), передає Republic.

"Наші прогнози на наступний рік пов'язані не тільки зі стурбованістю обвалу ринку. Ми називаємо таким, що шокує, все. Справа не в тому, правда це чи ні. Наше завдання в тому, щоб спровокувати обговорення і роздуми про можливі напрямки, що шокують, розвитку ситуації в переломні моменти, які неминуче принесе 2018 рік", - ідеться в прогнозі.

Фахівці Saxo Bank також очікують, що наступного року Apple поступиться званням найдорожчої в світі компанії китайському інтернет-холдингу Tencent, капіталізація якого в кінці листопада перевищила 500 млрд доларів.

"Tencent зітре інших гігантів у порошок, навіть якщо ринкова капіталізація Apple після виходу надзвичайно популярного iPhone X досягне 1 трлн доларів", - ідеться в прогнозі.

Серед інших прогнозів банку в тому числі такі: жінки займуть керівні позиції в понад 60 компаніях зі списку Fortune 500; відставка президента Зімбабве Роберта Мугабе запустить демократичні процеси у всій Центральній Африці і призведе до відродження ПАР; Китай запровадить нафтоюані, після чого китайська валюта перевищить курс долара більше, ніж на 10%; Федеральна резервна система США втратить незалежність.

Saxo Bank складає "Прогнози, що шокують" уже більше десяти років, описуючи в них "малоймовірні, але недооцінені події". Збуваються прогнози не завжди. Наприклад, аналітики банку прогнозували, що 2015-го року Росія може знову оголосити дефолт, але цього не сталося. 


По материалам: ТСН





Просмотров: 982
Другие новости