Компании

все компании

«Агросем» оголошує про партнерство з компанією Väderstad

24 листопада 2017 року, 11:38
Компанія «Агросем» вступає в партнерство із шведським виробником високоякісної сільськогосподарської техніки Väderstad та отримує ексклюзивне право на реалізацію продуктів компанії в Західній Україні.
 
Співпраця з компанією, яка вже давно гарно зарекомендувала себе на ринку, розширить для аграріїв портфоліо посівних та ґрунтообробних агрегатів.
 
Внаслідок підписання стратегічної угоди між компаніями JohnDeere та Väderstad відбулося об’єднання дилерських мереж обох брендів.
 
Тепер аграрії, завітавши в «Агросем», зможуть ознайомитися та придбати техніку потужного шведського виробника Väderstad. А надалі, відповідно, отримати високоякісне сервісне обслуговування.
 
Для того, щоб фермери переконалися в потужності та надійності техніки, а також в повній мірі оцінили можливості агрегатів Väderstad у поєднанні з тракторами JohnDeere, «Агросем» запрошує на демонстраційні покази, що будуть проходити наступного року.
 
Слід зауважити, що інтеграція техніки Väderstad у всі інтелектуальні системи JohnDeere лише підтверджує ідеальне поєднання цих двох брендів.
 
Таке розширення модельного ряду та кваліфікована підтримка сервісних інженерів «Агросем» дозволить агровиробникам забезпечити вирішення будь-яких, навіть надскладних задач у полі.

По материалам: Agrotimes





Просмотров: 1289
Другие новости