Компании

все компании

"Нафтогаз" залучив Yorktown Solutions для просування українських газових інтересів у США

22 листопада 2017 року, 13:39
НАК "Нафтогаз України" залучив Yorktown Solutions для підтримки українських газових інтересів у США, повідомила прес-служба НАК.

"Метою договору є належне інформування зацікавлених осіб щодо ризиків будівництва газопроводу "Північний потік2"для розвитку об'єднаного європейського ринку газу та про перебіг реформи ринку газу України", - зазначено в повідомленні.

Послуги зокрема передбачатимуть організацію зустрічей в Конгресі і комітетах Конгресу США, а також з представниками органів виконавчої влади в адміністрації президента США і провідними аналітичними центрами.
Вартість послуг Yorktown Solutions - $37 тис.

"Закупівля послуг Yorktown Solutions пов'язана з необхідністю реагування на активізацію лобістської кампанії ПАТ "Газпром" із просування будівництва газопроводу "Північний потік-2". За даними американських ЗМІ, лише в третьому кварталі поточного року на реалізацію цієї кампанії в США було витрачено близько $1 млн", - зазначили в "Нафтогазі".

У компанії додали, що активізують дії в США у відповідь на звернення 16 народних депутатів України, які вимагають посилити роботу із нейтралізації загроз енергетичній безпеці України за кордоном.

Як повідомлялося, "Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Холдинг є монополістом із транзиту і зберігання природного газу в підземних сховищах, а також з транспортування нафти трубопровідним транспортом територією країни.

По материалам: Интерфакс-Украина





Просмотров: 603
Другие новости