Компании

все компании

Новинському заблокували видобуток газу

21 листопада 2017 року, 14:32
Державна служба геології та надр призупинила спецдозвіл ПрАТ "Укргазвидобуток" на видобуток природного газу.
Про це повідомляє прес-служба холдингу.
Як повідомляється, 17 листопада цього року компанія "Укргазвидобуток" отримала офіційний лист від служби, яким повідомили про існування наказу №474 від 30 жовтня 2017 року, яким зупиняється дія спецдозволу на користування надрами.
Таке рішення було прийнято за результатами позапланової перевірки, проведеної у вересні поточного року.
При цьому сама видобувна компанія вважає зауваження комісії, яка проводила перевірку, необґрунтованими і заявляє про відсутність порушень.
"Смарт Енерджі" - керуюча компанія у складі групи "Смарт-Холдинг" Вадима Новинського, відповідає за розвиток проектів у сфері видобутку вуглеводнів і альтернативної енергетики.
Нафтогазовий напрям Smart Energy представлений газовидобувною компанією "Укргазвидобуток" (Харківська область) та публічною британською компанією Regal Petroleum з активами у Полтавській і Харківській областях (компанія "Пром-Энерго Продукт").
6 жовтня правоохоронці затримали директора компанії "Укргазвидобуток" Вадима Мохова.
Він підозрюється в невиконанні вимог наказу Державної служби геології та надр України про призупинення дії спецдозволу на користування надрами в період з 28 липня по 10 серпня 2017 року.
Харківський районний суд Харківської області обрав як запобіжний захід Мохову арешт з альтернативою застави в 5 млн гривень. 9 жовтня за нього внесли заставу.
"Укргазвидобуток" - компанія, що має ліцензію на розробку і видобуток природного газу і газового конденсату на Островерховському родовищі в Харківській області.

По материалам: Економічна правда





Просмотров: 1007
Другие новости