Компании

все компании

В Одеську область заходять інвестиції на $300 млн

13 листопада 2017 року, 09:22
   Інвестори з Сінгапуру і США вкладуть 300 мільйонів доларів в два нові олієекстракційні заводи, зерновий термінал і перевалочні потужності в Лиманському районі Одеської області, йдеться у повідомленні прес-служби обласної державної адміністрації.
  Як зазначають в ОДА, відповідний тристоронній меморандум був підписаний губернатором Одещини Максимом Степановим, директором сінгапурської компанії «Дельта Вільмар» Андрієм Романцевим і топ-менеджером американської компанії «Грейн Агро Інвест» Сергієм Тормосом.
  У релізі уточнюється, що, згідно з досягнутими домовленостями між ОДА та іноземними інвесторами, інвестпроекти за 150 млн доларів кожен повинні розпочатися в цьому році.
  Як стало відомо, сінгапурська компанія, яка є одним із найбільших переробників сільськогосподарських продуктів у світі, розширить своє виробництво і побудує новий завод загальною потужністю понад 600 тисяч тонн на рік, а також причал з перевалки олії і шроту потужністю до 3 млн тонн на рік, що, за планами компанії, повинно створити близько 200 нових робочих місць і близько 500 млн грн надходжень до бюджету щорічно.

По материалам: Укрнет





Просмотров: 633
Другие новости