Компании

все компании

Семінар: Світові практики в українському корпоративному законодавстві

21 червня 2017 року, 17:28
Шановні Друзі! 
4 червня набрали законної сили очікувані зміни в галузі корпоративного права, котрими зокрема запроваджено для акціонерних товариств механізми squeeze-out та sell-out та інститут рахунку умовного зберігання (ескроу) для розрахунків з акціонерами.
У зв’язку з цим маємо для Вас хороші новини - 5 липня Юридична компанія PLP Law Group та Investor Relations Agency за підтримкиUkrainian Capital Markets Association, Національного Депозитарію України (НДУ) та Асоціація "Українські Фондові Торговці" проведуть перенесений раніше семінар на тему "Світові практики в українському корпоративному законодавстві".
Одним з ексклюзивних питань цього семінару буде розгляд практичних і правових аспектів ескроу-рахунків (від керівника банку і розробника норм).
Розклад Семінару.
Реєстрація на семінар - 9:30 - 10.00
1.Закон 1983-VIII. Нові можливості для структурування корпоративного управління в акціонерних товариствах.
10.00 -10.30 Особливості застосування механізмів примусового викупу та продажу акцій. Проблемні аспекти оцінки акцій. (Максим Лібанов, Директор Департаменту стратегії розвитку фондового ринку НКЦПФР) 
10.35 -11.25 Рахунок ескроу як інструмент забезпечення розрахунків. (Тамара Савощенко, голова правління ПАТ "Укрсоцбанк"). 
11.30 -11.55 Зміна типу з ПАТ в ПрАТ. Що змінилося із прийняттям Закону:алгоритм трансформації. Наслідки перетворення. (Оксана Параскева, Голова Експертної Ради з питань корпоративного права та управління UCMA)
12.00-12.30 Перетворення акціонерного товариства в ТОВ. Нові можливості. (Костянтин Сьомочкін, Провідний юрист PLP Law Group з практики корпоративного права).
2.Закон 1984-VIII. Ефективний інструмент запобігання конфліктів між акціонерами (учасниками).
12.50-13.20 Європейський досвід роботи з корпоративними угодами. Українські перспективи. (Андрій Попко, Cтарший Партнер PLP Law Group).
13.30-13.50 Особливості регулювання корпоративних угод за українським законодавством: права кредитора у світлі корпоративної угоди, особливості безвідкличних довіреностей. (Костянтин Сьомочкін, Провідний юрист PLP Law Group з практики корпоративного права).

У зв'язку з попереднім перенесенням цього Семінару, вартість участі однієї особи знижено до суми 750 гривень.Семінар передбачений передусім для юрисконсультів, корпоративних секретарів, головних бухгалтерів, керівників підприємств.

Для участі в Семінарі слід заповнити форму реєстрації https://goo.gl/s54XO9 та зробити це варто не пізніше  18:00 3 липня. З огляду на обмежену кількість аудиторних місць організатори Семінару залишають за собою право зупинити реєстрацію на Семінар достроково. Для консультацій та уточнень звертайтеся: (044) 3777361 або ж на пошту ygadzinsky@plp.kiev.ua




Просмотров: 568
Другие новости