Компании

все компании

“Вбивця” нафти: перший наноелектромобіль вражає уяву

25 червня 2015 року, 10:41

На Женевському автосалоні відбулася презентація наноелектроавтомобіля, в якому застосована силова установка з потоковою батареєю. У рух автомобіль наводиться солоною водою. Розробники стверджують, що запас ходу авто досягає 600 км, а до “сотні” концепт розгониться за 2,8 секунди, – пише autopalace.com.ua.

Автомобільна компанія nanoFlowcell з Ліхтенштейну анонсувала свій перший концептуальний проект – автомобіль nanoFlowcell Quant e-Sportlimousine. Новий спорткар – це електромобіль, здатний вчинити революцію електродвигунів. Машина розвиває просто неймовірну швидкість для свого класу за рахунок революційного методу роботи двигуна. Технічні подробиці облаштування двигуна в nanoFlowcell поки що не розголошують, проте компанія надала на суд автолюбителів характеристики автомобіля.

Електромобіль e-Sportlimousine, за інформацією розробників, працює відразу на чотирьох електродвигунах, які у момент роботи видають до 925 к.с. Потужність роботи двигунів настільки велика, що в конструкції машини є спеціальна електроніка, що обмежує пікову потужність роботи. Крутний момент автомобіля – 2900 Н-м. Варто відразу відмітити, що до сьогоднішнього дня такі цифри отримати було нереально навіть теоретично.

Максимальна “оптимальна” швидкість руху складає при цьому 380 км/год. Машина вже пройшла сертифікацію в країнах Європи і може їздити по тамтешніх дорогах.

Про споживання запасу енергії і про місткість батарей нічого не відомо. Не відомо на сьогодні і те, як довго e-Sportlimousine може їхати без дозаправки. Спочатку виробники обіцяли, що машина зможе пройти до 1 000 км на одному заряді. Перед анонсом ця цифра скоротилася вже до 600 км.

Щодо дизайну, то машина має дуже “класичний” зовнішній вигляд для спорткара, двері, що відкриваються вгору, і її довжина перевищує 5.2 метра.


По материалам: ukrautonews.com





Просмотров: 4451
Другие новости