Компании

все компании

Павел Тамборські був обраний Членом Наглядової Ради з реформування держпідприємств України

15 червня 2015 року, 13:23
  • Павел Тамборські, Президент Варшавської фондової біржі, був обраний Членом Наглядової Ради з реформування держпідприємств України
  • Рада відповідає за нагляд за реформою українських державних підприємств

Павел Тамборські, Президент Правління Варшавської фондової біржі, був обраний в Наглядову Раду з реформування державних підприємств, яка відповідає за висловлення думок і надання консультацій в реформуванні державних підприємств Міністерству економічного розвитку і торгівлі України. 

“Це честь для мене бути обраним в Наглядову Раду з реформування державних підприємств України, яка зіграє свою роль у провадженні ринкових реформ в країні. Порівняно з іншими ринками в Регіоні Центрально-Східної Європи, Польща має більше 25 років досвіду в прозорій приватизації державних підприємств. Найбільші польські підприємства були приватизовані на Варшавській фондовій біржі, привертаючи увагу великих глобальних інвесторів. Ми радіємо, що інші країни, в яких відбувається перехід від однієї форми власності до іншої, можуть скористатись досвідом нашої економічної трансформації, приватизації та розвитку ринку капіталу. ВФБ разом з представниками міжнародних фінансових інституцій, включаючи ЄБРР і Світовий банк будуть активно приймати участь в роботі Ради”— говорить Павел Тамборські, Президент Варшавської фондової біржі.

Новообрана Рада відповідатиме за нагляд за реформаванням українських державних підприємств, надаючи стратегічні консультації і просуваючи ідею економічної трансформації в Україні та світі. Рада складається з державних службовців та експертів з перетворення форм власності, представників міжнародних фінансових інституцій, а також з експертів на ринку капіталу і приватному секторі. Рада включає: Михайла Саакашвілі  – колишнього Президента Грузії, Голову Ради; Марка Івашко – співзасновника Horizon Capital, Франсуа Маліже – Виконавчого директора EBRD в Регіоні Східної Європи і Кавказу, Чімяо Фана  – директора Світового банку у справах Білорусі, Молдови та України, Тараса Лукачука – президента Mondelēz Ukraine у Регіоні Східної Європи, Близького Сходу та Африки, а також Віталія Сича – Головного редактора “Новое время”.


По материалам: Варшавская фондовая биржа





Просмотров: 735
Другие новости