Компании

все компании

НКЦПФР погодила зміни до Правил «Української біржі»

5 березня 2015 року, 14:14

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) затвердила нову редакцію Правил ПАТ «Українська біржа» на своєму плановому засіданні, що відбулося 3 березня 2015 року.

 

Ірина Устенко, директор Департаменту регулювання діяльності торговців та фондових бірж НКЦПФР, повідомила: «Перш за все, у новій редакції правил «Української біржі» доповнено глосарій відповідно до Положення про функціонування фондових бірж та додано можливість для фондового майданчика не використовувати при розрахунку біржового курсу біржові контракти (договори), які мають ознаки маніпулювання. Крім того, розширено перелік підстав для відмови у допуску цінних паперів до торгівлі без включення до біржового реєстру, зокрема, за відсутність зацікавленості в учасників біржових торгів такими паперами, а також доповнено перелік підстав щодо зупинення торгівлі Котирувальною комісією».

 

Зазначимо, що дані зміни до Правил фондової біржі були погоджені відповідними структурними підрозділами регулятора фондового ринку, розглянуті на засіданні Комісії та зареєстровані.


По материалам: nssmc.gov.ua





Просмотров: 1302
Другие новости