Компании

все компании

Юрій Бойко: про презентацію проекту Програми розвитку фондового ринку на 2015 - 2017 роки

17 вересня 2014 року, 17:19
Юрій Бойко: про презентацію проекту Програми розвитку фондового ринку на 2015 - 2017 роки Друзі, сьогодні в нашій традиційній рубриці Юрій Бойко, директор Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України, розповів про презентацію проекту Програми розвитку фондового ринку на 2015 - 2017 роки та подальшу роботу у цьому напрямку:

«Як відомо, презентація проекту Програми розвитку фондового ринку України на 2015 - 2017 роки «Європейський вибір – нові можливості для прогресу та зростання» відбулася в рамках Міжнародного Форуму Учасників Ринку Капіталу. Саме учасники Форуму мали змогу першими ознайомитися з баченням Комісії розвитку ринку на найближчі три роки та взяти участь в обговоренні цього документу.
Цьогорічний Форум підтримало широке коло професійних організацій. Так, партнерами заходу стали організації, що об’єднують всі сегменти фондового ринку – компанії з управління активами, депозитарні установи і торгівців цінними паперами, – Українська асоціація інвестиційного бізнесу (УАІБ) і Професійна асоціація реєстраторів та депозитаріїв (ПАРД). Тому важливо було презентувати проект саме на даному заході. Комісія прагнула до двостороннього діалогу з ринком, тому потрібно біло не тільки презентувати основні напрямки, а й залучити ринок до обговорення, аби отримати конструктивні доповнення та побажання.
Програма охопила усі напрямки роботи ринку цінних паперів – документ визначає, в якому напрямку буде рухатися ринок цінних паперів в найближчі три роки. Наразі була презентована робоча версія документу – ми почули експертів та представників ринку, і далі робота буде продовжуватися, адже Комісія очікує на пропозиції від учасників ринку, після чого обговорення Програми відбуватиметься на засіданнях робочих груп, комітетах та круглих столах. Фінальна версія буде затверджена на засіданні Комісії, після чого вже направлена на погодження до Адміністрації Президента. До речі, Програма – це лише частина загальної стратегії, адже регулятор спільно з ринком готуватиме план її реалізації, де вже будуть деталізовані кроки, які необхідно вжити для її реалізації»

По материалам: smida





Просмотров: 1673
Другие новости