Компании

все компании

Астерс консультує Міжнародну фінансову корпорацію щодо фінансування агрохолдингу "Мрія" на суму 65 мільйонів доларів США

16 січня 2014 року, 19:54
Юридична фірма "Астерс" виступає радником Міжнародної фінансової корпорації (МФК) у зв'язку з наданням довгострокового фінансування на суму 65 млн. доларів США одному з найбільших агрохолдингів України – групі компаній "Мрія".

Фінансування МФК складається з дворічного відновлювального кредиту на суму 60 мільйонів доларів США на підтримку оборотного капіталу у зв’язку з необхідністю закупівель для виробництва сільськогосподарської продукції задля реалізації на внутрішньому та міжнародному ринках. Даний кредит надається на заміну попереднього трирічного кредиту МФК на суму 35 мільйонів доларів, строк погашення якого настане в березні 2014 року.

Інший трирічний кредит обсягом 5 мільйонів доларів США планується спрямувати на вдосконалення техніки управління відходами та підвищення енергоефективності компаній групи.

Зазначене фінансування надається в рамках довгострокового партнерства МФК та групи компаній "Мрія", з питань якого Астерс консультує МФК, починаючи з 2010 року.

Над проектом працювала група банківського та фінансового права у складі партнера Ірини Поканай, юристів Габріела Асланяна та Інни Бондаренко.



Астерс консультирует Международную финансовую корпорацию относительно финансирования агрохолдинга "Мрия" на сумму 65 миллионов долларов США

Юридическая фирма "Астерс" выступает советником Международной финансовой корпорации (МФК) в связи с предоставлением финансирования на сумму 65 млн. долларов США одному из крупнейших агрохолдингов Украины – группе компаний "Мрия".

Программа финансирования МФК состоит из двухлетнего возобновляемого кредита на сумму 60 миллионов долларов США на поддержку оборотного капитала в связи с необходимостью проведения закупок для производства сельскохозяйственной продукции с целью реализации на внутреннем и международном рынках. Данный кредит заменит прежний трехлетний кредит МФК на сумму 35 миллионов долларов, срок погашения которого наступает в марте 2014 года.

Еще один трехлетний кредит размером 5 миллионов долларов США планируется направить на усовершенствование техники управления отходами и повышение энергоэффективности компаний группы.

Вышеупомянутое финансирование предоставляется в рамках долгосрочного партнерства МФК и группы компаний "Мрия", по вопросам которого Астерс консультирует МФК, начиная с  2010 года.

Над проектом работала группа банковского и финансового права в составе партнера Ирины Поканай, юристов Габриэла Асланяна и Инны Бондаренко.

По материалам: Астерс





Просмотров: 1339
Другие новости