Компании

все компании

Олег Свинарчук: європейці їздитимуть тролейбусами «Богдан»

6 листопада 2013 року, 15:59
Консорціум української корпорації «Богдан» та польської Ursus в рамках виконання тендеру на постачання польському місту Люблін вже поставив перші 5 з 38 тролейбусів. Тендер на постачання тролейбусів в ЄС було виграно на початку поточного року.

Наразі триває реєстрація тролейбусів і вже найближчими днями вони курсуватимуть вулицями Любліна.

За словами Олега Свинарчука, президента корпорації «Богдан» визнання українських тролейбусів в Європейському Союзі є свідченням високої якості та технологічності продукції «Богдан».

На думку Олега Свинарчука, якби українська влада не намагалась лобіювати закони, що дозволяють закуповувати вживаний громадський транспорт, заборонений для експлуатації в ЄС, а розміщувала закази на вітчизняних підприємствах, то це б дозволило власним виробникам створити нові робочі місця на заводах «Богдан» та збільшити відрахування до бюджетів та соціальних фондів.

«Богдан» і Ursus підписали контракт на постачання 38 тролейбусів вартістю 21,7 млн. дол. наприкінці квітня поточного року. Згідно умов контракту, українсько-польській консорціум має поставити наступні 12 тролейбусів до середини червня наступного року, а останні 15 од. – до квітня 2015 року.

Корпорація «Богдан» один з найбільших автовиробників України, що має найсучасніші заводи в Черкасах.

По материалам: Богдан Моторс


теги: Богдан, Ursus



Просмотров: 1098
Другие новости