Компании

все компании

Sayenko Kharenko виступила юридичним радником UBS у зв’язку з супроводженням IPO Cadogan Petroleum

23 червня 2008 року, 10:00
 Sayenko Kharenko виступила юридичним консультантом UBS – організатора публічного розміщення акцій британської нафтогазової компанії Cadogan Petroleum PLC, що займається розвідкою та розробкою нафтогазових родовищ в Україні.

Cadogan Petroleum PLC планує використати залучені у ході IPO кошти у розмірі 138 мільйонів фунтів стерлінгів (більш ніж 272 мільйони доларів США) для продовження роботи з розвідки та оцінки нафтогазових родовищ, а також впровадження бурової програми для їх подальшої розробки.  

Cadogan Petroleum PLC володіє 11 ліцензіями на розробку 14 родовищ в Україні. Компанія планує розпочати розробку родовищ «Пирковське», а також «Загорянське» і «Покровське» у другій половині 2008 року та в першій половині 2009 року відповідно.

Команда Sayenko Kharenko працювала у складі партнера Михайла Харенкa, старшого юриста Назара Чернявського та юриста Юрія Драганчука.

«Не зважаючи на ситуацію, що склалася на зовнішніх ринках капіталу та призводить до загального скорочення кількості трансакцій з IPO, успішне публічне розміщення акцій Cadogan Petroleum PLC свідчить про підвищений інтерес іноземних інвесторів до енергетичного сектору України», - коментує партнер Sayenko Kharenko, Михайло Харенко.

З початку 2008 року Sayenko Kharenko успішно супроводжувала друге найбільше IPO в Україні агропромислової групи «Миронівський хлібопродукт», IPO будівельної компанії «Київ Донбас», а також ряд приватних розміщень акцій українськими компаніями.

По материалам: Sayenko Kharenko





Просмотров: 16836
Другие новости